Serveerster wakkert discussie aan op TikTok nadat haarvlechthaar meer tips heeft gekregen

0
77


Een serveerster met de naam b_woodard heeft een debat aangewakkerd tussen kijkers op TikTok nadat ze had onthuld dat ze meer tips kreeg door haar haar in een staartvlecht te doen.

Bella, een serveerster die de gebruikersnaam b_woodard op TikTok gebruikt, is viraal gegaan in de app na het uploaden van een video die meer dan 3,8 miljoen keer is bekeken.

In de video legt ze uit dat ze een andere maker zag die als serveerster aan het werk ging nadat ze haar haar in een vlecht in een vlecht had gedaan en meer tips kreeg dan normaal tijdens haar dienst, dus besloot Bella het zelf te proberen.

“Ik ga gewoon zeggen, het is zo raar en grof, maar ik ben op zoek naar meer tips,” legde ze uit. Aan het einde van de video onthulde ze dat iemand haar tijdens haar dienst een fooi van $ 135 had gegeven van een klant.

Video van serveerster zorgt voor discussie tussen kijkers

Bella’s video leidde tot een debat onder kijkers, waarbij sommigen dachten dat het een goed idee was en anderen erdoor geëxtrapoleerd werden.

Een gebruiker ging naar de opmerkingen om het met Bella eens te zijn: “Werkt elke keer, ik noemde ze mijn tiptails.”

Een tweede gebruiker was het er ook mee eens en zei: “omg ja ik krijg zoveel complimenten van mijn tafels als ik staartjes maak.”

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Een derde kijker zei ook dat Bella misschien betere tips krijgt omdat ze blond is: “Ja, ik ben blij dat het gelukt is! Ik denk dat de blonde ook helpt. Toen ik blond was kreeg ik betere tips dan als brunette.”

Andere mensen hebben echter met de extra tips bijgedragen aan het feit dat ze er ‘jong en kwetsbaar’ uitziet. Dit komt overeen met Bella’s eerste gedachten dat het griezelig zou zijn.

Een kijker antwoordde: “Dat komt omdat we er jonger en kwetsbaarder uitzien.”

Terwijl een andere gebruiker dezelfde gedachte herhaalde: “Denken jullie dat het bc-haar is dat meisjes er jong uitziet?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in