Serveerster gaat viraal op TikTok en beweert dat liegen tegen klanten het werk “leuker” maakt

0
116


Een serveerster op TikTok is viraal gegaan op het platform nadat ze beweerde dat liegen tegen klanten tijdens het werk het werk “veel leuker maakt”,” waardoor honderden andere servers en klanten het met haar eens waren.

Het maakt niet uit hoe groot het bedrijf is waarin u werkt, een server zijn is geen gemakkelijke taak. Omgaan met onbeschofte, boze klanten en koks die fouten maken met eten zijn slechts twee van de tientallen verantwoordelijkheden waarmee een server is belast.

Bailey Schaffer, die op TikTok de naam billy0420 draagt, heeft op 13 augustus een samengevoegde video geüpload waarin hij vertelt hoe het is om een ​​server te zijn.

Ze legde verder uit dat ze denkt dat liegen tegen klanten het werk ‘veel leuker’ maakt, en honderden mensen in haar opmerkingen lijken het daarmee eens te zijn.

Serveerster zegt dat liegen tegen klanten het werk “veel leuker” maakt

Kort na het plaatsen ging Bailey’s video viraal – bijna een miljoen views en duizenden likes. Ze begon de video en zei: “Ik hou ervan om aan mijn tafels te liggen. Dat maakt het werk een stuk leuker.”

De TikToker gaf verder een voorbeeld van een recente situatie waarin ze tegen klanten moest liegen.

“Dus een paar weken geleden kreeg ik een tafel, kreeg ik een zes. Eten duurt erg lang, ik zeg een uur tickettijd. En [the customers] zijn gewoon boos, alsof de keuken net een back-up heeft gemaakt,’ legde ze uit. “Ik weet niet wat er aan de hand is. Dus ik ren naar buiten en ik heb zoiets van ‘Oh mijn god, jongens, het spijt me je dit te moeten zeggen, maar de man, onze frituurman, zijn bril viel net in de friteuse en zijn eerste reactie was om gewoon te bereiken naar binnen en pak het.”

Kijkers namen snel de opmerkingen van Bailey over om hun eigen gedachten te delen over het idee om tegen klanten te liegen.

“Dit is mijn FAVORIETE. Ik duw de leugens altijd verder en verder … low key verslavend”, merkte een gebruiker op.

Een andere serveerster voegde een eigen idee toe aan het gesprek op TikTok: “Een tafel vergeten? Wikkel een pleister om je vinger, “omg het spijt me zo! Ik was citroenen aan het snijden en kreeg mijn vinger “krijgt ze elke keer”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in