Sekswerker Mustang Ranch leert TikTok over legale bordelen

0
91


TikTokers hebben altijd slimme manieren gevonden om het notoir strikte contentmoderatiebeleid van het platform te omzeilen. Enkele van de meer heerlijke voorbeelden: verwijzen naar seks als “seggs” en lesbiennes als “le dollar bonen”. Pornoartiesten verwijzen naar hun werk door de maïsemoji te gebruiken, terwijl OnlyFans-sterren ‘accounting’ hebben gebruikt om hun werk op TikTok te beschrijven. Dacé gebruikt een andere descriptor: The Modern Working Girl.

Sinds 2016 werkt Dacé — haar artiestennaam — in de Mustang Ranch, het eerste legale bordeel van Nevada. Nu ontraadt ze wat het betekent om een ​​legale sekswerker in de VS te zijn op haar TikTok-account, waar ze een paar maanden geleden serieus mee begon en waar ze sindsdien meer dan 75.000 volgers heeft verzameld. De meeste van haar video’s zijn antwoorden op specifieke vragen van commentatoren: of ze op de ranch woont als ze daar werkt (ja), of ze mag vertrekken (ja, maar ze moet worden gecontroleerd op soa’s voordat ze weer aan het werk gaat), hoe veel geld verdient ze (waarschijnlijk meer dan jij).

“Ik ben net begonnen met het maken van informatieve video’s omdat mensen steeds weer vragen stelden”, zegt ze. “En ik had zoiets van, ‘Man, ze willen dit echt weten.'” De opmerkingen op de video’s van Dacé zijn misschien een weerspiegeling van de intense nieuwsgierigheid naar de functie van sekswerk in de samenleving, maar zijn waarschijnlijk ook een gevolg van het gebrek aan Amerikanen van kennis over het onderwerp. In ons gesprek verhelderde Dacé de vele misvattingen die haar kijkers hebben, terwijl ze ook het belang benadrukte van het decriminaliseren van sekswerk. “Iedereen verdient liefde en een fysieke aanraking”, zegt ze in een recente video. “En als ze het zich kunnen veroorloven, krijgen ze het. Periode.”

Hoe ben je bij de Mustang Ranch terechtgekomen?

Ik had altijd vaste banen gehad: serveerster, voor iemand anders werken. Het was gewoon heel moeilijk. Ik worstelde altijd met het daten van de verkeerde soort man, en ik merkte dat ik in feite niet in staat was mezelf te onderhouden met de baan die ik had. Eerlijk gezegd dacht ik dat ik te jong en te mooi was om te worstelen zoals ik was, en ik wist dat je vrij snel een hoop geld kon verdienen in de seksindustrie. Ik wilde niet dansen [at a strip club] zo lang, want het is echt een zware job. Ik wilde ook niet onderworpen worden aan illegaal sekswerk.

Destijds woonde ik buiten Denver en ik wist dat sekswerk legaal was in bordelen in Nevada. Ik had zoiets van: “Nou, ik ben niet zo ver weg van Nevada. Laat me even bordelen opzoeken.” De Mustang Ranch dook op, en ik vulde gewoon de aanvraag in en ging ervoor.

Hoe was het om voor het eerst binnen te lopen?

Het was eng. Eerlijk gezegd wist ik niet of het een huis vol aardige vrouwen zou worden of dat ze kattig en competitief zouden zijn. Ik had nog nooit in die hoedanigheid met vrouwen gewerkt, maar iedereen was erg aardig en gastvrij. Er waren de twee mevrouwen, drie meisjes die op kantoor werkten, de beveiliging, barmannen, chef-koks en zo’n 10 of 15 vrouwen.

Ze proberen niet echt veel vrienden te maken met nieuwe meisjes, omdat er veel verloop is. Misschien steekt een op de vijf nieuwe medewerkers het uit en werkt hij echt veel tijd, zoals in, ten minste zes maanden. Ze werken misschien een periode van negen maanden waar ze regelmatig komen en dan zien we ze misschien niet meer. Misschien proberen ze van hun studieschuld af te komen, proberen ze een huis te kopen. Vooral leraren komen alleen tijdens de zomermaanden werken om hun inkomen aan te vullen.

Hoe ziet jouw rooster eruit?

Ik ben meestal twee weken op de Mustang Ranch en twee weken vrij als ik weer thuis ben. Meestal word ik om zeven uur wakker, haal ik mijn koffie, check mijn sociale media, beantwoord e-mails, neem een ​​douche en maak me klaar voor de dag. Meestal heb ik minstens een of twee afspraken en de rest van de tijd ben ik beschikbaar voor walk-ins, wanneer ik rondhang in de bar en grill die aan ons bordeel is vastgemaakt. We vragen eigenlijk niet in de bar, ook al zitten we daar meestal in onze lingerie. We vragen ze of ze een praatje willen maken in onze kantoren achterin, en daar gebeurt al het zakelijke gepraat.

Ongeveer de helft van de tijd ben ik op feestjes [i.e. with clients], en de helft van de tijd klets ik met de heren aan de bar. De sfeer varieert van de dagploeg tot de nachtploeg. Ik werk in dagdienst en we hebben vooral zakenmensen die overdag in de stad zijn voor congressen en oudere heren, maar dat vind ik prima, want het zijn serieuze klanten. Ze zijn hier niet dronken beland met een vrijgezellenfeest, wat vrijwel elk weekend in de nachtploeg gebeurt.

Soms heb ik een paar afspraken en een paar walk-ins en zie ik vier of vijf mensen per dag. Soms boekt één persoon me voor een heel weekend, wat erg fijn is, omdat het meer een lagedruksituatie is. Je maakt je geen zorgen dat de klok om je heen loopt, je bent gewoon aan het ontspannen en plezier maken, en een persoon leren kennen en ze zijn over het algemeen geïnteresseerd in jou. We kunnen het hele weekend op de Mustang Ranch blijven of we kunnen de stad ingaan op een date, en de beveiliging zou me vergezellen en de hele tijd naar me kijken.

Hoe is het om met de klanten in de kantoren te onderhandelen?

Ik zal ze vragen wat voor soort ervaring ze zouden willen hebben, en ze worden allemaal nerveus. Ze kijken de kamer rond en zeggen: “Oh, ik weet het niet.” Op dat moment pak ik de binnenkant van hun knie en ik denk: “Ik geloof dat niet. Ik denk dat je precies weet wat je wilt.” En dan vertellen ze het me.

Soms moet je een beetje graven en aanwijzingen nemen. Er zijn mannen die binnenkomen en ze willen weten dat je die dag met zoveel mannen bent geweest. Ze zullen vragen: ‘Hoeveel mensen heb je gezien? Is het een drukke dag geweest?” Als ik het merk, zal ik daar op ingaan, maar iedereen is anders. Er zijn mensen die van voeten houden, ze kijken wat voor soort schoenen je draagt, ze gaan commentaar geven als je schoenen met open tenen hebt of ze vertellen je dat ze je pedicure leuk vinden. Nadat je dit hebt gedaan, weet je waar je aan moet beginnen.

De meeste mannen houden er duidelijk niet van om transacties te voelen. Dus ik probeer daar heel zorgvuldig doorheen te navigeren en de focus te houden op wat voor soort ervaring ze zouden willen hebben. En dan raak ik hem gewoon met de prijs: “Wilt u contant of met de kaart betalen?” We zijn er snel vanaf.

Wat zijn je favoriete en minst favoriete soorten klanten?

Mijn minst favoriete type man om mee te werken is de vrouwonvriendelijke man die zichzelf bijna haat omdat hij er zelfs maar is en niet tegen je praat alsof je een mens bent. Gelukkig komen ze maar in vijf procent van de tijd binnen. Maar ik hoef met niemand samen te werken. Ik kan gewoon zeggen: “Bedankt voor je komst. Fijne dag nog.”

Mijn favoriete type mensen om mee te werken zijn stellen die al eerder met mensen zijn geweest of misschien swingers zijn. In de afgelopen anderhalf jaar zijn er veel meer koppels binnengekomen omdat ik denk dat het nu populair is om nu een derde in je relatie te hebben, of op zijn minst een trio te hebben.

Hoe is het geld?

Ik verdien meer dan $ 250.000 per jaar, inclusief fooien, vóór belastingen, maar nadat Mustang Ranch de 50 procent korting heeft gekregen. Volgens de staatswet van Nevada kunnen we niet praten over prijzen omdat dit onder illegale werving zou vallen, tenzij we ons in een bordeel bevinden.

Wat zijn enkele van je toekomstige doelen?

Ik wil opkomen voor de rechten van sekswerkers, om over onze carrières te kunnen praten en niet gediscrimineerd te worden wanneer we ons geld proberen te gebruiken om onszelf te verbeteren en bij te dragen aan de gemeenschap. Het is zo taboe, en er is een misvatting dat sekswerkers vieze mensen zijn. We zijn eerlijk gezegd enkele van de schoonste mensen die je ooit zult ontmoeten, vooral in de gereguleerde juridische sector. We worden eens in de zeven dagen op absoluut alles getest, dus we hebben de beste gezondheidszorg voor vrouwen die er is. We worden gecontroleerd wanneer we het pand fysiek verlaten en eens in de zeven dagen terwijl we aan het werk zijn.

Sekswerk in zoveel vormen is legaal in het hele land; iedereen en hun zus hebben nu een OnlyFans. Alleen goede dingen kunnen voortkomen uit het decriminaliseren van sekswerk en het reguleren ervan in het rechtssysteem. Er zou zoveel kunnen worden gefinancierd als sekswerk zou worden belast. Ik weet dat mensen van mening verschillen of het bordeelsysteem de juiste opzet is of niet. Ik ben natuurlijk helemaal voor het bordeelsysteem.

Waarom verkies je het bordeelsysteem?

Ik vind het fijn dat we veilig en beschermd zijn. Ze hebben zoveel werk gestoken in het hebben van mooie faciliteiten die we kunnen gebruiken, en ze doen alle marketing voor ons. E-mails komen in mijn inbox van mensen die Mustang Ranch daar heeft gevonden, zodat ik ze kan zien. Dat is een vrij grote waarde, vooral voor de procentuele uitsplitsing.

Andere sekswerkers willen bordelen die 50 procent niet geven; ze willen vanuit hun eigen huis of een hotel werken. Mijn ervaring is echter dat als je niet in een bordeel met management zit, je een behoorlijk groot risico loopt om een ​​pooier of een soort manager te hebben die een groot deel van je geld krijgt.

Heb je iets verrassends geleerd tijdens je werk daar?

Het meest verrassende dat ik heb geleerd, is hoe uitgehongerd onze samenleving is van menselijk contact en mededogen. Mensen komen binnen en smeken nederig om je genegenheid en een beetje intimiteit, meer dan welke vorm van vulgaire seksuele daad dan ook. Ik krijg veel de vraag op TikTok of er mensen komen voor niet-seksuele feestjes, en ik heb dit nog niet in een video besproken, maar zo vaak zijn het volwassen mannen die gewoon vastgehouden willen worden. Mensen willen je gewoon strelen, omdat ze geen ander mens hebben aangeraakt. Er zijn echtgenoten die binnenkomen en zeggen: “Ik heb al 12 jaar geen seks gehad omdat mijn vrouw het niet meer wil of haar gezondheid het niet toelaat.” Ze willen respect hebben voor hun huwelijk en de liefde eren die ze voor hun vrouw hebben, maar uiteindelijk hebben mensen die aanraking nodig.

Deze column is voor het eerst gepubliceerd in de Goederen nieuwsbrief. Registreer hier zodat je de volgende niet mist, en ontvang exclusieve nieuwsbrieven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in