Schokkende TikTok van schoolmedewerker van twee mannen die hetzelfde kind proberen te verzamelen, gaat viraal

0
44


gepubliceerd: 2022-10-24T14:29:58

Bijgewerkt: 2022-10-24T14:30:17

Een schoolmedewerker ging viraal op TikTok, nadat ze had uitgelegd hoe twee mannen hetzelfde kind gingen ophalen omdat ze allebei dachten dat ze haar vader waren.

De TikToker deelde een reeks video’s en beweerde dat twee mannen een 5-jarig meisje van school kwamen halen, omdat ze allebei hadden gehoord dat ze hun dochter was.

Blijkbaar had de moeder beide mannen verteld dat ze haar vader waren, maar toen een voormalige vriend beide mannen stuurde om het meisje op te halen, kwam haar list aan het licht toen ze slaags raakten over voogdij en verwarring.

Sheena Jackson, die bij de frontoffice van een geheime school werkt, legde uit dat beide vermeende vaders waren vermeld als contactpersoon voor noodgevallen van het jonge meisje en rond dezelfde tijd bij de school arriveerden om haar op te halen.

“Ze kijken elkaar allebei aan en de vader zei: ‘Waarom kijk je naar mijn kind? Wie ben jij?’ En hij zei: “Wie ben jij? Wat bedoelt u? Ik ben haar vader’, herinnert ze zich in een virale TikTok-clip.

Sheena realiseerde zich toen dat de mannen op het punt stonden te vechten en belde om de directeur te halen, die haar de moeder liet bellen om naar de school te komen. Aan de telefoon begon de moeder “te schreeuwen en te huilen”, zei de TikToker.

“Oh mijn god, hij moet opgedoken zijn… hij weet nog niets van hem af,” zei de moeder, volgens Sheena.

Toen de moeder bij de school aankwam, rende een van de mannen naar de parkeerplaats, waar hij tegen haar begon te schreeuwen over de andere man en een verklaring van de vrouw eiste. Vervolgens zou hij haar hebben geslagen.

‘Hij heeft haar geslagen. Hij heeft de moeder geslagen’, herinnert ze zich. “En [the mother] was als ‘Dit is waarom ik het je nooit heb verteld, maar ik loog tegen jullie allebei, ik vertelde jullie allebei dat jullie de vader waren.’”

Paramedici en politie arriveerden uiteindelijk ter plaatse en een van de mannen werd gearresteerd, terwijl de moeder werd meegenomen door de ambulance. Er moest uiteindelijk een grootmoeder komen om het kind mee naar huis te nemen, omdat “niemand het kind op dat moment kon krijgen”.

“Al die tijd is deze baby 5, en deze mama vertelt beide mannen dat zij de papa waren,” zei ze. “En ze hebben het nooit geweten, ze kwamen elkaar nooit tegen. Het was een rommeltje allemaal.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in