Schattige papieren koe DIY gaat viraal op TikTok en gebruikers zijn geobsedeerd

0
13


Trends nemen bijna elke week TikTok over, en de nieuwste die het platform stormenderhand verovert, is de Paper Cow. Gemaakt, zoals de naam al doet vermoeden, van papier, is de kleine koe viraal gegaan.

Mensen overal in de app hebben hun eigen Paper Cows gemaakt en hebben zelfs accounts gemaakt voor hun Paper Cow “huisdieren”.

Net als bij poppen of actiefiguren, hebben TikTok-gebruikers hun koeien aangekleed, huizen voor ze gebouwd en accessoires voor ze gemaakt.

Wat is de Paper Cow-trend op TikTok?

De Paper Cow-trend is viraal gegaan op TikTok en de hashtag #papercow is op het moment van schrijven 43,5 miljoen keer bekeken.

In wezen zijn de Paper Cows als papieren poppen.

Elke Paper Cow lijkt op elkaar: ze zijn cartoonesk en stonden rechtop in plaats van op vier poten, maar gebruikers hebben ze gepersonaliseerd en persoonlijkheden, outfits en kapsels voor hun koeien gecreëerd.

Gebruikers hebben zelfs accounts gemaakt voor hun papieren koeien, waarbij sommigen, zoals @bellathepapercow, ongeveer 25.000 volgers verzamelden.

Iedereen kan een papieren koe maken – gewoon op papier tekenen en lamineren – of bedekken met plakband als je geen lamineermachine hebt.

Hoe kleding te maken voor je papieren koe

Een van de redenen waarom de Paper Cow-trend een grote vlucht heeft genomen, is dat wanneer je dingen van papier maakt, de wereld aan je voeten ligt.

Veel gebruikers hebben papieren huisjes gemaakt voor hun papieren huisdieren, met kleerkasten en tal van outfits.

Om kleding voor je papieren koe te maken, leg je de koe gewoon op een plat oppervlak en leg je er een stuk gewoon wit papier overheen.

Als je de koe eronder niet kunt zien, plak hem dan op een raam zodat het licht er doorheen schijnt en je de omtrek gemakkelijker kunt volgen.

Teken de kleding die je voor je koe wilt maken en zorg ervoor dat je de omtrek van de koe gebruikt om kleding te tekenen die past.

Knip je outfit uit het papier, kleur hem in, lamineer hem en voilà! Een nieuw kledingstuk voor je fashionable Paper Cow.

Leukste papieren koeienvideo’s op TikTok

Terwijl deze Paper Cow-video’s TikTok overnemen, laten we eens kijken naar enkele van onze favoriete …

Deze gebruiker heeft er alles aan gedaan om een ​​papieren huis te maken voor zijn papieren koe:

We houden ervan dat de Paper Cow zo’n grote kledingkast heeft:

Wie wist dat een papieren koe zo’n stijlvol decor zou kunnen hebben?

Deze gebruiker heeft ook alles uit de kast gehaald om een ​​thuis te maken voor zijn Paper Cow:

Deze papieren koe heeft meer kleren dan wij:

Ander nieuws, Oudejaarsavond 2022: Is het postkantoor morgen open en wordt er post bezorgd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in