Sasique geniet van goedkeuring door Kim Kardashian op TikTok | Amusement

0
17


TikTok-gebruikers, waaronder de Amerikaanse persoonlijkheid en zakenvrouw Kim Kardashian en de Britse popster Rita Ora, zijn gewonnen voor de single van Sasique uit 2019. Kute en netjes (pose).

De snel stijgende vrouwelijke singjay vertelde DE STER dat TikTok “het spel heeft veranderd” in de manier waarop ze wereldwijd met fans omgaat en haar muziek verder in de internationale ruimte krijgt.

“TikTok is een zeer krachtig platform dat de muziekindustrie op zo’n manier heeft getransformeerd dat ik, en ook andere artiesten, niet afhankelijk zijn geweest van andere producers of mediums om je muziek te promoten. Het ontwikkelt zich vanzelf,” zei Sasique. . “Het heeft me erkenning gebracht die ik me nooit had kunnen voorstellen. Wat het circuit betreft, het kan alleen maar groter worden. Ik geloof dat het mijn naam op de lippen van de wereld zal zetten.”

Kardashian, die internationale krantenkoppen haalt vanwege haar controversiƫle conflict met rapmagnaat, ex-man Kanye West, plaatste een video van twee van hun kinderen die een snelle TikTok doen met pakkende regels van de single.

“Meestal als we op feestjes zijn, zouden fotografen onze foto’s maken. Als de eerste er niet prettig uitziet, zouden we zeggen: ‘Geef me er nog een’, en ik zou er normaal naar kijken en vragen: ‘ Vind je die leuk of wil je er nog een?’ En daar komen de teksten vandaan… gewoon het hele concept van het geven van meerdere opties als je voor een camera poseert”, legt de artiest uit.

Sasique voegde toe: “Het is ook mijn manier om vrouwen aan te moedigen zelfverzekerd en trots op zichzelf te zijn op een manier waarop ze niet bang zijn om meerdere foto’s te maken, in een poging om hun schoonheid of wat voor prestaties dan ook waar ze trots op zijn te benadrukken. Dus ik’ Ik voel me nederig en vereerd dat het nummer wereldwijd zo ver is gekomen en dat beroemdheden en hun kinderen, zoals Kim Kardashian, die vrouwen altijd empowert via sociale media, hebben meegedaan aan de trend. Ik voel me opgetogen.”

Een kortere versie van de videoclip voor het nummer, opgenomen door Terminal4 Media, werd op 8 oktober uitgebracht, op tijd voor het driejarige jubileum. Sasique verwacht dat dit, samen met de steunbetuigingen van populaire persoonlijkheden en andere TikTok-gebruikers, haar stempel zal helpen verstevigen als een van de volgende positieve en sexy vrouwelijke entertainers die uit de dancehall komen.

“Op dit moment denk ik dat er een balans is van muziek die uit de dancehall komt; het is allemaal een kwestie van verschillende mensen, verschillende slagen. Mensen moeten gewoon goed zoeken naar wat ze leuk vinden. Maar we hebben meer leuke muziek nodig, omdat de ‘ het hakken van liedjes [are] het overnemen van de feesten en vrouwen hebben nauwelijks de mogelijkheid om te dansen op leuke liedjes”, aldus Sasique.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in