Salud aan de Latinx-makers van TikTok

0
76


TikTok viert Latinx-makers met zijn tweede Visionary Voices-evenement ooit.

TikTok viert Latinx-makers met zijn tweede Visionary Voices-evenement ooit.

  Sofia Hernandez, Jorge Alvarez, Julissa Prado, Kenneth Pabon

Om Latinx Heritage-maand te vieren, verzamelde TikTok Latinx-creatievelingen, ondernemers en influencers voor zijn tweede ooit Visionary Voices-evenement in de stijlvolle wijk Chelsea in NYC. De avond was bedoeld om la Xente van TikTok en alle Latinx te vieren die sociale media voor hen laten werken, het promoten van kleine bedrijven en het delen van cultuur door middel van mode, recepten en muziek. Het socialemediabedrijf bracht makers samen die misschien bekend waren met elkaars video’s, maar gisteravond persoonlijk met elkaar in contact kwamen.

  Julissa Prado

De Visionary Voices van dit jaar werd verzorgd door lokale Latinx-bedrijven, waaronder mocktails van Anima Mundiarepas van Oeps keuken, empanadas van Liefs, Nelly. Gasten kregen een speciaal live optreden van Braziliaanse zanger/gitarist Mijn Bisschop en nam cadeautassen mee naar huis met producten van Rare Beauty van Selena Gomez. Als afsluiter van de avond modereerde TikTok’s eigen Sofia Hernandez een boeiende discussie over de Latinx-gemeenschap, creativiteit en de krachten die de Latinx-cultuur voortstuwen en het digitale tijdperk in. De discussie bevatte TikTokers, waaronder: Julissa PradoOprichter van Krullen KrullenOntvanger TikTok Latinx Creatives Grant Jorge Alvarez en schepper Kenneth Pabon.

  Mijn Bisschop

Social Media heeft Latino’s aangemoedigd om zich te verenigen over gemeenschappelijke interesses, verhalen en waarden, TikTok’s Visionary Voices was een feest vol plezier, muziek en eten dat Latinx-makers niet snel zullen vergeten nu we Latinx Heritage-maand beginnen te vieren in de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in