Salesforce integreert met TikTok en nieuw NFT-platform

0
13


Salesforce, het cloudgebaseerde softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in klantrelatiebeheer (CRM), gaat nieuwe functies in zijn aanbod introduceren, waaronder NFT Cloud en het socialemediaplatform TikTok.

Salesforce NFT Cloud, een nieuwe niet-fungible token-marktplaats, stelt gebruikers in staat om NFT’s te minten, beheren en verkopen, terwijl het een no-code platform is.

In een pilot die in juli begon en in september werd uitgebracht, zullen Commerce Cloud-gebruikers ook via TikTok kunnen verkopen door de site actief in te schakelen als een bruikbaar verkoopkanaal binnen de sociale-mediakanalen van Commerce Cloud, waaronder Instagram en Snapchat. Gebruikers zullen ook functies hebben geïntroduceerd die aan het platform zijn gekoppeld, waaronder het meten van advertentieprestaties en het segmenteren van doelgroepen voor retargeting van advertenties.

“We maken het veel gemakkelijker voor verkopers om deel te nemen aan kanalen op alle sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en Snapchat [and create] relevante aanbiedingen voor hun klanten via geautomatiseerde feeds en beheer”, zegt Scot Gillespie, executive vice president en general manager van Salesforce Commerce Cloud. “Betalingen, snelheid en flexibiliteit blijven cruciaal voor onze klanten.”

Om duurzaamheid te ondersteunen, zal Salesforce NFT Cloud uitsluitend transacties ondersteunen op energiezuinigere blockchains, dit komt nadat een groepsbrief, ondertekend door 400 Salesforce-medewerkers, bezorgdheid had geuit over beveiliging, de niet-gereguleerde aard van het concept en het mogelijk niet-duurzame bijproduct van het gebruik van massale hoeveelheden van energie op – momenteel – minder duurzame blockchain-platforms zoals Ethereum
ETH
.

Praten met TechTarget
TTGT
John Hughes, een NFT-technologieconsultant en CEO van NearMintNFT, zei: “Ik heb ze allemaal gehoord, [but] als je legitieme reacties hebt om de angsten te kalmeren, reageren mensen, “

“Elke artiest die ik heb benaderd, heeft hetzelfde tegen mij gezegd: ‘Oh, deze dingen zijn oplichterij en ze zijn slecht voor het milieu.'”

“Zodra een bedrijf bewijst dat het een ethische NFT-makelaar is die rekening houdt met veiligheid en duurzaamheid – en dat een teaminspanning maakt in samenwerking met marketingpersoneel – is het mogelijk om succes op te bouwen met een NFT-programma,” zei Hughes.

Over de nieuwe toevoegingen aan de Salesforce-structuur gesproken, Matt Meyers, die al 15 jaar in het ecosysteem werkt, leidt cyberbeveiligingsbedrijf Adaptus – de eigenaar van EzProtect dat de mogelijkheden van Salesforce en andere SaaS-platforms uitbreidt – en heeft de hoogste certificering van Certified Technical Architect zei: “Ik heb me in de loop der jaren opgewerkt in Salesforce tot nu de onderscheiding van Certified Technical Architect, die slechts 400 mensen in de wereld hebben. Ik heb veel gezien.”

“Omdat veiligheid en vertrouwen de kernwaarden van Salesforce zijn, hebben ze zich altijd gericht op het veilig stellen van de informatie van hun klanten. Ik denk dat met de nieuwe toevoegingen die worden getest, TikTok en NFT Cloud, ze over het algemeen natuurlijk positief kunnen zijn en nieuwe stromen van mogelijkheden mogelijk maken. Ik denk dat er voorzichtigheid moet worden betracht met betrekking tot beveiliging, maar het is het enige gebied waar er kwetsbaarheden kunnen zijn en het is belangrijk dat Salesforce dat goed opneemt tijdens de pilot. ”

“Komende uit een middenklassefamilie die niet rijk was, is het erg verontrustend om te zien dat mensen grote hoeveelheden geld verliezen aan crypto en NFT’s. Soms zijn het pensioengelden of spaargelden van mensen. De Federal Trade Commission heeft dit onlangs aangegeven met een gedetailleerd rapport, cybersecurity in crypto is van het grootste belang en een sector waar ik me ook op richt.” Hij zei.

Via zijn bedrijf schrijft Meyers ook een boek in korte vorm over Salesforce-beveiliging dat is bedoeld om bedrijven te leren hoe ze het lekken van gegevens in hun openbare Salesforce-sites en -gemeenschappen kunnen voorkomen. Hij start ook een Instagram-kanaal om degenen die op weg zijn om hun carrière te laten groeien, te helpen.

Meyers voegde toe: “Ik had mijn leven en carrière aan Salesforce gewijd en uiteindelijk had het zijn vruchten afgeworpen. Ik bleef me omhoog werken tot ik uiteindelijk het niveau van directeur bereikte en leiding gaf aan alle programma-architecten van Salesforce in de publieke sector. Op dat moment realiseerde ik me weer dat ik meer wilde. Ik besloot dat ik onafhankelijker wilde zijn en mijn eigen bedrijf wilde runnen.”

“Dus verliet ik Salesforce en maakte een relatie met een groot Salesforce-adviesbureau en terwijl ik onafhankelijk voor hen werkte, werkte ik samen met iemand en begon ik mijn eigen bedrijf te laten groeien.”

Hij vervolgde: “Ik ontdekte dat ik veel nieuwe en jongere mensen ontmoette die net als jaren daarvoor aan de reis wilden deelnemen. Ik zag hun strijd, dus besloot ik om hen te helpen slagen en leerde hen zoals ik wenste dat ik werd onderwezen.”

“Zelfs toen ik mijn bedrijf liet groeien, wilde ik nog steeds anderen helpen op hun reis. Dus ik realiseerde me dat de beste manier om dit te doen was om naar sociale media te kijken, want dat is de beste manier om contact te maken met mensen.”

Meyers drong erop aan dat Salesforce in de loop van de tijd nieuwe – en misschien ontmoedigende – functies zal blijven introduceren, maar het is van cruciaal belang voor het bedrijf om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie en gebruikerservaring, anders zou het zijn plek als misschien wel het meest gerenommeerde SaaS-platform in de wereld kunnen verliezen. de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in