Russo Brothers zeggen dat hun Hercules-musical op TikTok is geïnspireerd

0
19


The Russo Brothers zeggen dat hun Hercules is geïnspireerd door TikTok

Disney’s Hercules; Joe en Anthony Russo
Foto: Disney/YouTube; Alberto E. Rodriguez (Getty Images)

Stel je voor, als je wilt, een kleine dominosteen die Steven Soderbergh voorstelt die Joe en Anthony Russo vertelt dat ze nooit zullen slagen met hun versie van low-budget indiefilms. Die dominosteen valt in NBC’s Gemeenschapdie in de mega-blockbuster terechtkomt Avengers: Eindspeldie overgaat in … een op TikTok geïnspireerde live-actie film muzikale bewerking van Disney’s Hercules. Dit is de toekomst van cinemazeggen de Russo Brothers, en als we niet terug in de tijd reizen om Soderbergh te smeken zijn mond te houden, kunnen we er niets aan doen!

De Russo’s zijn er vrij zeker van dat ze de beat hebben van wat een jong publiek wil. “Ik heb vier kinderen, dus ik kan de gewoonten van Gen Z vrij nauwkeurig identificeren. Ze hebben niet dezelfde emotionele band met het kijken naar dingen in een theater”, beweert Joe Russo in een nieuwe Verscheidenheid profiel. Blijkbaar gaf het observeren van hun kinderen terwijl ze vermoedelijk de hele dag aan hun telefoon gekluisterd waren de filmmakers een goed idee voor hun Guy Ritchie-helmed Hercules aanpassing. “Er zijn vragen over hoe je het vertaalt als een musical,” zegt Russo. “Het publiek van tegenwoordig is toch getraind door TikTok? Wat is hun verwachting van hoe die musical eruitziet en aanvoelt? Dat kan heel leuk zijn en ons helpen de grenzen een beetje te verleggen in hoe je een moderne musical uitvoert.”

Een feature-length filmmusical speciaal ontworpen voor algoritmisch beïnvloede aandachtsspanne? Men huivert om zich af te vragen. En zeker, Ratatouille: de TikTok-musical ontplofte tijdens de hondendagen van de pandemie in 2020, maar dat gebeurde ook Tijger koning. We waren toen allemaal verschillende mensen. Dit zou niet de barometer moeten zijn voor hoe media in de toekomst wordt gecreëerd!

Over één ding kunnen we het allemaal eens zijn: live actie Disney aanpassingen neiging om een beetje ziel missen wanneer ze “slechts een herinterpretatie van de animatiefilm” zijn, is het begrijpelijk dat de producenten willen dat hun versie “een beetje meer experimenteel van toon is, een beetje meer experimenteel in uitvoering.” Hoewel Russo’s zakelijke kijk “op hoe ze de grenzen van hun IP kunnen verleggen in plaats van IP-beheer te spelen”, wekt niet veel vertrouwen in de manier waarop ziel aan de onderneming wordt gegeven.

Voor het “vertalen” van een filmmusical hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden (vooral wanneer de vertaling van een reeds zeer geliefde filmmusical is). Jongeren op TikTok houden letterlijk van Oh mama (slechts één tag met betrekking tot de film goed voor meer dan drie miljard views op de app). Ondertussen is de traditionele filmmusical aantoonbaar in een renaissance. De oogst van vorig jaar Tik Tik… Boem!, In de hoogtenen West Side Story hebben allemaal bewezen een combinatie te zijn van succesvol, populair of veelgeprezen, met eervolle vermeldingen voor eerdere hoogtepunten La La Land, Een ster is geborenen De grootste showman. (Vergeet het gewoon) katten en Beste Evan HansenOke?)

Er is echt nooit een beter moment geweest om een ​​musical opnieuw te bezoeken met het soort bestaande goodwill Dat Hercules heeft. Een beetje experimenteren om het bronmateriaal nieuw leven in te blazen is één ding, maar je hoeft niet zo ver te gaan om TikTok te maken, een genre dat op zichzelf al goed werkt. Mr Soderbergh, kom uw mannen halen, alstublieft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in