Rosie O’Donnell noemt Trump een ‘verrader’ terwijl hij terugklapt naar TikTok-gebruiker

0
49


Rosie O’Donnell heeft zich opnieuw gericht op voormalig president Donald Trump en noemde hem een ​​”verrader” terwijl ze terugklapte naar een TikTok-gebruiker.

Acteur en komiek O’Donnell, die onlangs haar blijdschap uitte over de zoektocht van de FBI naar het landgoed van Trump in Florida naar geheime overheidsdocumenten, deelde deze week een video waarin ze reageerde op een opmerking met de tekst: “Alleen als je aardig was.”

Rose O'Donnell noemt Donald Trump een... "verrader"
Rosie O’Donnell is links afgebeeld op 23 februari 2017 in New York City. Voormalig president Donald Trump is afgebeeld op 06 augustus 2022 in Dallas, Texas. O’Donnell noemde Trump deze week een ‘verrader’ terwijl ze terugklapte naar een TikTok-gebruiker.
Walter McBride/WireImage;/Brandon Bell/Getty Images

Spelend op de weergavenaam van de TikTok-gebruiker, Libby, zong O’Donnell haar eigen vertolking van Libby’s ingeblikte voedselreclames van de afgelopen decennia, voordat ze verklaarde: “Ik ben aardig tegen je. Ik ben gewoon niet aardig tegen Donald Trump, omdat hij een verrader. Daarom.”

In reactie op de video schreef een andere TikTok-gebruiker: “Trump is de beste president ooit! Zo triest dat jullie liberalen zo blind en gehersenspoeld zijn. Ik wacht nog steeds tot jullie naar Canada verhuizen.” O’Donnell schreef terug dat ze “weg moesten gaan”.

“Je hebt recht op je mening, maar dat betekent niet dat het juist is”, schreef een ander, en O’Donnell antwoordde dat “feiten zeggen [it’s] juist – wakker worden.”

O’Donnell, 60, die Trump beschouwt als een oude aartsvijand, zei in augustus dat degenen die Trump steunen “opzettelijk blind” zijn.

Reageren op een opmerking die luidde: “Rosie stop, [you’re] beter dan dat,” zei O’Donnell in een video, “Blijkbaar ben ik niet beter dan dat. Helemaal niet, niet een beetje. Luister, je hoeft het alleen maar op te zoeken. Je bent moedwillig blind als je in Trump gelooft.”

De eerste opmerking leek een reactie te zijn op een van O’Donnells recente TikTok-berichten over Trump, vooral in de nasleep van de FBI-inval.

Op 8 augustus bevestigde Trump dat FBI-agenten zijn landgoed Mar-a-Lago in Palm Beach hadden doorzocht en de verhuizing veroordeelden.

“Zoiets is nog nooit eerder met een president van de Verenigde Staten gebeurd”, zei hij in een verklaring. “Na te hebben gewerkt en samengewerkt met de relevante overheidsinstanties, was deze onaangekondigde inval in mijn huis niet nodig of gepast.”

Trump noemde de inval “vervolgingswangedrag” en een “bewapening van het rechtssysteem”, zei Trump ook dat de inval was uitgebroed door “radicaal-linkse democraten” die probeerden te voorkomen dat hij zich kandidaat zou stellen voor het presidentschap in 2024.

Diezelfde dag zei O’Donnell dat de inval bewees dat “niemand boven de wet staat” en suggereerde hij dat het imago van Trump als miljardair onroerendgoedmagnaat was gefabriceerd.

“OK, dus we hebben de burgers van de Verenigde Staten bewezen dat niemand boven de wet staat”, zei O’Donnell op TikTok. “Trumps huis is overvallen en… [the FBI] 15 dozen in beslag genomen. Veel dozen in beslag genomen. Dus, weet je, er is vandaag trouwens geen burgeroorlog. Ik keek om me heen en er is geen burgeroorlog gaande.”

O’Donnell zei: “Dus ik denk dat Amerika zijn ware essentie is gaan begrijpen en hij heeft niet helemaal het volgende dat hij vroeger had en mensen zijn wakker geworden met de illusie van Donald Trump.

“Omdat dat het was – een illusie gecreëerd door Mark Burnett op… De Beroemde Leerling dat hij op de een of andere manier een succesvolle zakenman was, wat hij nooit was.

“Hij kreeg al zijn geld van zijn vader, die een huisjesmelker was, en zijn bedrijf was vooral bezig met logo’s slaan, niet bouwen”, zei O’Donnell.

Rosie O'Donnell protesteert tegen Donald Trump
Rosie O’Donnell spreekt een protest toe tegen Donald Trump voor het Witte Huis in Washington, DC, op 6 augustus 2018. Ze heeft contact gehad met een fan van de voormalige president op TikTok.
NICHOLAS KAMM/AFP via Getty Images

In een andere video zei O’Donnell over de zakenman die politicus werd: “De man is een crimineel, een veroordeelde. Hij is de slechtste persoon die ooit die functie heeft bekleed.”

Na de inval op het eigendom van Trump, zeiden twee hooggeplaatste Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen: Nieuwsweek dat de inval specifiek bedoeld was om Trump’s persoonlijke “voorraad” van verborgen documenten te herstellen.

Sinds enkele jaren zijn O’Donnell en Trump verwikkeld in een openbare vete, die begon in 2006 toen de komiek hem bekritiseerde op ABC’s Het uitzichteen show die ze voorheen co-host.

O’Donnell nam het op tegen Trump, de eigenaar van de Miss USA-verkiezing, omdat hij de winnaar van 2006, Tara Conner, die toegaf drugsgebruik en alcoholgebruik door minderjarigen, niet had ontslagen.

Tijdens een segment op Het uitzichtO’Donnell zei dat ze niet “genoot” van Trump, beweerde dat hij failliet was en beschreef hem als een “slangenolieverkoper op Kleine huis op de Prairie.”

Destijds berispte Trump haar uitspraken en zei dat ze “een vrouw was die geen controle had”.

“Je kunt geen valse verklaringen afleggen. Rosie zal spijt hebben van de woorden die ze heeft gezegd”, zei Trump. ‘Ik zal haar hoogstwaarschijnlijk aanklagen voor het afleggen van die valse verklaringen – en het zal leuk zijn. Rosie is een loser. Een echte loser. Ik kijk ernaar uit om veel geld van mijn aardige, dikke kleine Rosie te krijgen.’

De vete van het paar is sindsdien voortgezet, waarbij elk door de jaren heen regelmatig op de ander schiet.

“Als iemand sterft, houdt hij misschien zijn mond”, zei O’Donnell over Trump op MSNBC in 2018. Ze noemde de voormalige president ook “de domste menselijke leven” en een “griezelige fascist”.

Trump, die erom bekend staat zijn vijanden regelmatig aan te vallen, noemde O’Donnell een “geesteszieke vrouw, een pestkop, een dummy en vooral een loser” en iemand met “geen talent en geen persona”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in