Restaurant aan de oostkant tijdelijk gesloten door de gezondheidsafdeling na virale TikTok

0
13


INDIANAPOLIS – Het Jordan’s Fish and Chicken-restaurant aan 42nd Street en Post Road in Indianapolis is tijdelijk gesloten, volgens een bord op de winkelpui.

Het restaurant was naar verluidt het onderwerp van een virale video op het sociale mediaplatform TikTok tijdens het weekend. De video lijkt muizen te laten zien die door het hoofdgedeelte van het restaurant dwalen en eten wordt geserveerd uit containers die op de vloer van het restaurant staan.

Volgens de persoon die de video plaatste, was het restaurant Jordan’s dat nu is gesloten door de gezondheidsafdeling van Marion County.

Christina Hodgeson, een woordvoerder van Jordan’s, zei dat het restaurant op 42nd and Post geen officieel restaurant van Jordan is.

“Deze andere pop-ups die blijven verschijnen en zichzelf Jordan’s noemen, zijn nep”, zei Hodgeson. “Ze gebruiken onze naam, ze gebruiken onze logo’s. Als ze onze naam niet gebruiken, gebruiken ze de vissymbolen. We kunnen er nog niets aan doen, (omdat) we nog geen bedrijf zijn. “

Hodgeson beweert dat de enige echte locaties van Jordan zich op Crawfordsville Road in Speedway en op Emerson Avenue in Beech Grove bevinden.

“Ik denk niet dat alles wat we in die video hebben gezien een weerspiegeling is van wat elk restaurant zou moeten doen”, zei Hodgeson. “Het was verschrikkelijk. Het was walgelijk. Ik was gevloerd.”

Volgens de staatssecretaris is het bedrijf op 42nd en Post Road geregistreerd onder de naam “SDN Market Inc.”

La Keisha Jackson, wethouder van Indianapolis City-County, was dit weekend luidruchtig op sociale media nadat de video viraal ging.

Maandag ontmoette ze WRTV in het restaurant en had ze een bericht voor de restauranteigenaren en andere eigenaren in de stad.

‘Wees alsjeblieft op tijd,’ zei Jackson. “We zullen het niet hebben en het is niet acceptabel. Onze mensen verdienen beter. Onze inwoners verdienen beter. Zij zijn degenen die hun deur openhouden. Je zult ze met respect, integriteit en fatsoen behandelen.

De persoon die de video heeft gemaakt, vertelde maandag aan WRTV dat hij deze op oudejaarsavond had opgenomen toen hij naar het restaurant ging om een ​​pan kip te halen.

Dit is een zich ontwikkelend verhaal.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in