Rent.com ontwikkelt programma om klanten te helpen trenden op TikTok

0
72


Rent beschrijft de oplossing als turnkey, volledig beheerd en een manier om bestaande marketingcontent op het Rent-netwerk om te zetten in dynamische, digitale brandingberichten.

Nieuwe markten vragen om nieuwe benaderingen en nieuwe tactieken. Experts en marktleiders zullen het podium betreden op Inman Connect New York in januari om u te helpen bij het navigeren door de marktverschuiving – en om u voor te bereiden op de volgende. Ontmoet het moment en doe mee. Registreer hier.

Rent.com (Rent), een marketingtechnologiebedrijf voor de verhuursector en onderdeel van een bedrijf dat eigendom is van Redfin, heeft een programma ontwikkeld om vastgoedbeheerders te helpen bij het promoten van vermeldingen op TikTok, het korte videonetwerk voor sociale media.

De oplossing is kant-en-klaar, volledig beheerd en een manier om bestaande marketinginhoud op het Rent-netwerk om te zetten in dynamische digitale brandingberichten, zei Rent in de aankondiging van 1 november voorafgaand aan de OpTech-show van de National Multihousing Council in 2022 in Las Vegas. Het zal voor klanten toegankelijk worden gemaakt binnen de RentSocial-applicatie.

“Onze klanten in staat stellen om snel en efficiënt toegang te krijgen tot nieuwe doelgroepen via dit kritieke kanaal is de afgelopen maanden een belangrijk doel geweest”, zegt Jon Ziglar, CEO van Rent in een verklaring. “We erkenden dat TikTok niet alleen het snelstgroeiende platform voor sociale media is, maar ook steeds meer een van de belangrijkste bestemmingen om informatie en aanbevelingen te krijgen, waarbij bijna de helft van de TikTok-gebruikers zegt dat het platform hun aankoopbeslissingen informeert.”

Sociale media zijn lange tijd een drijvende kracht geweest achter merk- en verkoopbetrokkenheid in zowat elke branche ter wereld, van advocatenkantoren tot sokkenmakers. Het heeft een bijzonder brede aantrekkingskracht op onroerend goed vanwege het vermogen om beelden te delen, het publiek in de loop van de tijd aan te scherpen en mensen in wijdverbreide geografische gebieden te bereiken. De groei van TikTok was ronduit verbazingwekkend, hoewel nog steeds onder de gebruikersstatistieken van Facebook.

Het groeitempo kan echter snel veranderen, zoals Wallroommdia meldt dat het verslavende videonetwerk meer dan een miljard wereldwijde gebruikers heeft en zei: “Als de doelgroep van uw merk iemand tussen de 13 en 60 jaar omvat, zou u nu op TikTok moeten zijn .”

Instagram heeft in vergelijking 1,4 miljard gebruikers. TikTok heeft Pinterest (480 miljoen) en SnapChat (500 miljoen) al lang gepasseerd en met name Twitter, dat ongeveer 397 miljoen gebruikers claimt.

TikTok meldt meer dan 138 miljoen actieve gebruikers in de Verenigde Staten.

De huursector blijft stijgen met de activiteit van leveranciers, aangezien de huizenmarkt potentiële huiseigenaren opzij duwt met stijgende hypotheekrentetarieven en een gebrek aan inventaris. De huurmarkt wordt vanuit alle hoeken aangevallen door fintechs en proptechs, variërend van apps om geld te besparen tot apps voor het beheer van eengezinswoningen.

Het bijhouden van de gebruikersregels en praktijknormen van elk social-mediaplatform is een uitdaging voor mensen die niet direct in marketing zijn, zoals verhuurders en vastgoedbeheerders, zei Chief Marketing Officer van Rent Kathy Neumann in een verklaring.

“En dat is waar Rent kan helpen,” zei Neumann. “Onze marketingoplossingen worden mogelijk gemaakt door onze eigen first-party data, verzameld via de meer dan 50 miljoen maandelijkse huizenzoekers die we maandelijks op de huurmarkt zien. Netwerk. Hierdoor kan Huur. om betekenisvolle waarde toe te voegen aan de klanten die bij ons adverteren.”

E-mail Craig RoweLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in