Regendouchekoppen zijn overal op TikTok en deze is $ 35

0
12


Scroll om meer afbeeldingen te zien

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Ik verbleef onlangs in een hotel met de meest verbazingwekkende regenbui. Elke keer als ik een plek bezoek met een smetteloze douche, kan ik me niet eens voorstellen dat ik zoiets in mijn dagelijks leven zou kunnen hebben. In plaats daarvan koester ik me in de glorie van het douchen terwijl ik kan, heel goed wetende dat mijn douche-ervaring op het punt staat te degraderen zodra ik thuiskom. Maar als er één ding is dat TikTok de massa heeft geleerd, is het dat het leven beter kan zijn met een paar simpele hacks.

Een van die hacks die ik overal in mijn feed heb gezien, is de eenvoudige en gemakkelijk te installeren regendouchekop van Amazon. Deze douchekop kan worden aangesloten op de meeste douches en verandert zelfs de kleinste, smerigste (kijkend naar New York City!) badkamers in een handomdraai in een complete spa-ervaring. Gewoonlijk zou een installatie als deze waar ik niets van af weet (ahum, sanitair?) me te veel intimideren om het ooit uit te proberen, maar bij een snelle blik op de recensies lijkt het erop dat het feit dat het zo eenvoudig te installeren is een van de de redenen waarom het op TikTok op stoom komt.

Voolan Regendouchekop

Met dank aan Amazon.

Het is “super eenvoudig te installeren en ziet er zoveel beter uit met de algehele inrichting van de badkamer”, schreef een vijfsterrenrecensent. Een ander kon de kwaliteit van het product niet geloven en hoe goed het werkte voor de prijs. “Als dit Moen of een van de andere grote merknamen bij Lowes of Home Depot zou heten, denk ik dat dit een stuk dichter bij $ 100 zou zijn”, schreven ze. “De kwaliteit is wat ik van die grote merken zou verwachten, dus geweldig gedaan Voolan!”

Deze douchekop is er in twee verschillende maten en drie verschillende kleuren: mat zwart, chroom en geborsteld nikkel. De 8-inch-versie kost slechts $ 19,99, terwijl de grotere 12-inch-versie 35,99 is.

chromen douchekop

Met dank aan Amazon.

Een andere recensent zei: “Ik kocht dit als een goedkope vervanging en kon niet gelukkiger zijn. Het duurde slechts een paar minuten om te installeren en de verandering is dramatisch. Ten eerste geen lekkage meer, maar door het grotere formaat voelde de douche luxer aan. Ik heb niet alleen een plaatselijke regenbui op een deel van mijn lichaam, nu heb ik het gevoel dat ik volledig ondergedompeld ben in de regenbui.”

Pak er nu een om de luxe hotelervaring van thuis te krijgen en douchen elke keer net een beetje leuker te maken.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in