RADWIMPS & Kazuma Jinnouchi scoren Suzume; TikTok Star Toaka ook onthuld als mysterieuze zanger

0
135


Nieuws

Suzume heeft zijn getalenteerde muziekteam onthuld.

Vandaag heeft Crunchyroll een persbericht uitgebracht waarin staat dat Makoto Shinkai, RADWIMPS & Kazuma Jinnouchi officieel zullen samenwerken om de aankomende animefilm Suzume te scoren.

Dit is de derde keer dat Makoto Shinkai en RADWIMPS samenwerken, aangezien de regisseur en Japanse rockband eerder samenwerkten aan Your Name en Weathering with You. Bij het bespreken van de samenwerking hadden ze allemaal het volgende te zeggen.

“Ik wil een film maken die mensen naar de bioscoop brengt”, zei Shinkai. “Om dat te doen, ga ik het vermogen van het publiek maximaliseren om zich onder te dompelen in een verhaal met de ultieme visuele en muzikale composities.”

Over de samenwerking zei Yojiro Noda (RADWIMPS): “Een samenwerking met iemand van Kazuma’s kaliber, die aan zowel films als videogames heeft gewerkt, heeft me een ervaring gegeven die ik niet in woorden kan beschrijven. Het heeft mijn horizon verbreed.” Kazuma voegde toe: “Het proces van het ontwikkelen van een geluid dat kan samengaan met de geweldige sfeer en energie van RADWIMPS was tegelijkertijd opwindend en zenuwslopend voor mij, maar uiteindelijk geloof ik dat we de landing hebben vastgehouden aan een van de antwoorden over hoe
dat klinkt misschien.”

Daarnaast werd ook onthuld dat de vrouwelijke artiest achter het themalied “Suzume” TikTok-sensatie Toaka is. Volgens Yojiro werden verschillende zangers auditie gedaan op verschillende SNS-platforms, waarbij de ster van de sociale media ze allemaal versloeg en de harten veroverde van regisseur Shinkai en RADWIMPS.

Suzume wordt naar verwachting op 11 november 2022 in Japan geopend en zal begin 2023 in alle grote gebieden worden gedistribueerd. Kom voor meer informatie over de film terug voor updates.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in