Racistische video over bruidsmeisjes verovert TikTok stormenderhand, internet geschokt

0
13


Een TikTok-video van een racistisch bruidsmeisje op de bruiloft van haar vriend veroverde onlangs het internet.

TikTok-gebruiker Tori, die door @browneyed_beautee gaat, en de zus van de bruidegom, plaatsten de video oorspronkelijk, maar toen het grip begon te krijgen, maakte de gebruiker zijn account privé.

De video heeft zijn weg gevonden naar alle sociale-mediaplatforms, waaronder Twitter, en heeft al meer dan 8,9 miljoen views en meer dan 11,5 duizend reacties.

@notcapnamerica Als een extra slechte Amy Schumer-film … dit was huiveringwekkend om te zien, ik kromp de hele tijd ineen

De toespraak heeft het internet met afschuw vervuld met schaamte uit de tweede hand.


“Ik ga geen racistische jongens zijn”, de TikTok-speech die velen deed huiveren

youtube-cover

De video in kwestie begint met de spreker, die blijkbaar een goede vriend van de bruid is, die zich voorbereidt op een oprechte toespraak opgedragen aan de bruid en de bruidegom. Ze begint met zichzelf voor te stellen, en dat is wanneer het ongemakkelijk begint te worden:

“Hallo, ik ben Shannon, ik ken Tracy voor… oh god…”

Er moest haar verteld worden dat ze de bruid negen jaar kende. Shannon vervolgde door uit te leggen dat ze de bruidegom, Anthony, niet goed kent, maar de bruid, Tracy, praat veel over hem. Ze vervolgt met een nep-eye-roll:

“Ze zou zijn als ‘Oh, Anthony dit, Anthony dat’, en ik heb zoiets van, ‘het kan me niet schelen.’

Vervolgens complimenteert ze het ‘schattige stel’ en vraagt ​​de bruidegom onhandig om ‘voor mijn meisje (bruid) te zorgen’, anders weet ze ‘waar hij woont’. Dit is waar het slechter gaat als ze zich tot de menigte wendt en zegt:

“Ik ga niet racistisch zijn, jongens, ik zeg alleen maar! Jullie overtreffen het stereotype en ik vind het geweldig.”

Op dit punt verandert ze in een komisch stukje door met haar vingers te knippen en gekscherend te zeggen: “Ik ga racistisch zijn” met een nep Afrikaans-Amerikaans accent. Ze eindigde de toespraak door toe te voegen:

“Jullie, ik zweer het, ik hou van zwarte mensen. Jullie. Zijn. De. Beste. De oudtante van mijn eigen dochter is de beste vrouw. Jullie zijn geweldig, ik hou van jullie. Ik hou van jullie. Zegen jullie zwarte mensen.”


“Wat… in godsnaam… heb ik net gekeken?” sociale media reageert

Onnodig te zeggen dat neitizens op de betreffende TikTok-video reageerden met enkele sarcastische en hilarische Tweets en opmerkingen over de treinwerck van een toespraak.

@notcapnamerica Ik moet aannemen dat iedereen die aan het eind klapte heel hard was omdat ze de microfoon afgaf?

Sommige tweets begonnen hilarische memes te gebruiken om hun afschuw te uiten. Een netizen verwees naar een meme van Thanos uit Marvel-films en zei:

Ondanks het drama op sociale media, zei de gebruiker die de TikTok-video plaatste in de commentaren dat de “bruiloft geweldig verliep” ondanks de toespraak.

“Jullie de bruiloft ging nog steeds door en het was een geweldige tijd!”

Ze plaatste een TikTok-video van een andere vriend met een oprecht hartverwarmende toespraak. Ze heeft zelfs een sms-gesprek geüpload met de reactie van de bruid op de toespraak van Shannon. De bruid was zeker niet blij.


Het is niet de eerste keer dat een video van een huwelijkstoespraak viraal gaat. In 2020 plaatste een Reddit-gebruiker een bericht waarin werd uitgelegd waarom haar moeder uit haar huwelijksreceptie werd gegooid na weer een vreselijke toespraak. De moeder maakte een paar vreselijke grappen over de bruid, waaronder haar medische problemen.

Nou, wat er ook is gebeurd, we willen Anthony en Tracy feliciteren en een geweldig leven samen wensen.

Snelle links

Meer van Sportskeeda
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in