Rabbi’s opvoedingstip werd 8,7 miljoen keer bekeken op TikTok

0
14


Rabbijn Manis Friedman’s clips hebben miljoenen bereikt op sociale media, met één TikTok-video met een slimme opvoedingstip die bijna 9 miljoen keer is bekeken. Volledig verhaal, video

Sommigen van ons herinneren zich uit onze kindertijd een Country Yossi-lied genaamd ‘Tick Tock’. Het lied, dat het geluid van de tikkende klok nabootst, is geschreven als een duidelijke herinnering om te haasten en goede dingen te doen; er is geen tijd te verliezen, want we hebben niet voor altijd.

Hoe ironisch dat de woorden “Tick Tock” tegenwoordig het symbool zijn geworden van tijdverspilling, nu de verschillende sociale-mediaplatforms steeds meer van de kostbare tijd van mensen opslokken.

In deze dagen van wijdverbreide afleiding, waarin het leven snel voorbijgaat aan mensen die over hun status gebogen zijn, is een van de grootste gunsten die men kan doen hen te bereiken waar ze zijn en Toras Chaim en Divrei Elokim Chaim aan te bieden waar ze het zullen zien, horen. en er door geraakt worden.

Rabbijn Manis Friedman is gezegend om buitengewoon succesvol te zijn in deze levensreddende onderneming. De stijl van Rabbi Friedman behoeft geen introductie – Chassidus in eenvoudig, nuchter Engels, betekenisvol en tastbaar relevant voor het leven. Wonderbaarlijk, zo niet verrassend, hebben zijn woorden een gevoelige snaar geraakt in de wereldwijde sociale media-scene.

Tussen de verschillende platforms door hebben zijn berichten – zowel korte clips als lange, betrokken lezingen – meer dan 50 miljoen mensen bereikt. In feite is één TikTok-video alleen al bijna 9 miljoen keer bekeken https://www.tiktok.com/@therealrabbimanis/video/7176138312724253994 (het meeste van alle rabbijnen op TikTok) Deze mensen zijn niet stil gebleven en hebben contact opgenomen met woorden van dankbaarheid en opluchting, opgewonden om eindelijk praktische, spirituele ideeën te horen die hen bewegen, inspireren tot actie en ervoor zorgen dat ze zich dicht bij Gd voelen.

Joodse mensen schrijven over hoe de video’s hen een nieuw leven als Jood hebben gegeven. Deze mannen en vrouwen, oud en jong, die wat ze in hun jeugd hebben geleerd de rug hebben toegekeerd – of die in hun jeugd niets hebben geleerd – bruisen van opwinding over de chassidus die ze leren van rabbijn Friedman.

Talloze niet-joodse mensen schrijven hoe ze het geloof in de religie – of het gebrek aan religie – van hun ouders al lang verloren hebben en na eindeloos zoeken de waarheid hebben gevonden waar ze zo naar hebben gehunkerd.

De feedback is zeer bevredigend en een getuigenis van een van de grootste wonderen van de moderne technologie.

Het kantoor van Rabbi Friedman, geleid door zijn zoon Rabbi Zalman Friedman, staat te popelen om nog grotere prestaties te leveren. Tien miljoen is een groot aantal, maar niet in vergelijking met de wereldbevolking. Er is geen persoon op aarde die deze berichten niet hoeft te horen en totdat de video’s van Rabbi Friedman populairder worden dan grappige kattenvideo’s, is hun werk nog niet gedaan.

Steun alstublieft dit ongekende project dat de wijsheid van Chassidus verspreidt naar de vier hoeken van de wereld en de verre uithoeken van de wereldwijde gemeenschap.

“Tick Tock” – Moshiach is bijna hier, en onze kans om een ​​verschil te maken is hier, zonder tijd te verliezen. Laten we het pakken en zeven miljard levens ten goede veranderen, nu meteen.
Klik hier om te doneren https://itsgoodtoknow.org/donate22

@therealrabbimanis Het geheim van het opvoeden van dankbare kinderen #rabbimanisfriedman #jewish #jew #jewishtiktok #jewtok #spirituality #wisdom #parenting #parentingtips ♬ origineel geluid – Rabbi Manis Friedman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in