Post Malone updatet fans op TikTok na herfst concert: “Alles is goed”

0
86


Post Malone heeft zijn fans op TikTok gerustgesteld nadat ze tijdens zijn concert in St. Louis een vervelende val op het podium hadden gemaakt.

De rapper speelde op 17 september zijn hit ‘Circles’ in het Enterprise Center toen hij een helling afliep en op het podium in een gat viel.

Hij landde op zijn ribbenkast en ging op het podium liggen, kronkelend van de pijn. Even later kwamen medici en haalden hem van het podium, maar ongeveer 15 minuten later verscheen hij weer en verontschuldigde zich bij de fans.

“St Louis, het spijt me zo dat ik de show vanavond heb verpest, dames en heren,” zei Post Malone, terwijl fans zijn naam scandeerden. “Ik wil je bedanken voor je geduld en het spijt me – er was een groot gat in het midden van het podium.”

Hij bedankte de fans voor het “hangen daar” en voerde nog een paar nummers uit.

Post Malone brengt fans op TikTok op de hoogte na concert herfst

Op 18 september ging Post Malone naar TikTok om fans op de hoogte te houden van zijn toestand. In een korte clip bedankte hij de fans voor hun geduld en zei dat hij zich beter voelt na de val.

“We zijn net terug uit het ziekenhuis, alles is goed – ze hebben me pijnstillers gegeven en zo, zodat we tijdens de tournee kunnen blijven schoppen,” zei hij.

“Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen in St. Louis, en ik wil jullie heel erg bedanken voor hun komst naar de show. En de volgende keer dat ik deze kant op ben, gaan we een show van twee uur voor je doen om de gemiste nummers in te halen die we hebben gemist.”

Fans stroomden het commentaargedeelte over en lieten ondersteunende berichten achter voor de rapper.

“Verontschuldig je nooit. Ongelukken gebeuren en uw mensen houden van u en steunen u. Beter worden. Veel liefs”, schreef een fan.

‘Post, je bent gewond geraakt. Geen verontschuldiging nodig. Iedereen is opgelucht om te weten dat je in orde bent’, merkte een andere fan op.

‘Het is niet uw schuld, meneer. Ongelukken gebeuren. Het belangrijkste is dat je in orde bent,’ voegde iemand anders eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in