Popster reageert – Billboard

0
15


Laat haar ademhalen en haar kalmte herwinnen. Mariah Carey voelt de liefde na het zien van de stortvloed aan reacties op haar ‘It’s a Wrap’-uitdaging van de Lambily.

The Elusive Chanteuse lanceerde aanvankelijk de TikTok-uitdaging op 15 januari door zich met lipsynchronisatie een weg te banen door een versnelde versie van de Memoires van een onvolmaakte engel fanfavoriet terwijl geflankeerd door een schare back-updansers in de sneeuw, wat Lambs over de hele wereld inspireert om mee te doen aan het plezier.

“Batterij bijna leeg.. ik heb net honderden video’s bekeken van IT’S A WRAP ON TIKTOK!!! Ik weet niet eens wat ik moet zeggen!!!” ze tweette donderdag als reactie op de uitstorting en voegde later toe: “” Lammeren die gerechtigheid dienen … het is een WRAP! terwijl ze de recreatie van een fan van haar lipsynchronisatie retweet.

Een fanpagina in het bijzonder tweette dat na de challenge “It’s a Wrap” gisteren zijn “grootste update ooit op Spotify behaalde, met maar liefst 243 DUIZEND streams”. Terwijl Mimi de kiss-off oorspronkelijk op haar 12e studioalbum in 2009 plaatste, werkte ze later samen met Mary J. Blige aan een duetversie van het nummer, dat als bonustrack verscheen op de deluxe versie van 2014’s Mij. Ik ben Mariah… De ongrijpbare Chanteuse.

Het opnieuw bezoeken van “It’s a Wrap” door de levende legende komt op de hielen van weer een ander iconisch kerstseizoen, waarin “All I Want for Christmas Is You” voor het vierde jaar op rij terugkeerde naar nummer 1 in de Hot 100.

Vervolgens zal Carey de headliner zijn van de 2023-editie van Lovers & Friends in Las Vegas, samen met Missy Elliott, Pitbull, Usher, Christina Aguilera en meer.

Bekijk Mariah’s originele “It’s a Wrap”-uitdaging en enkele van haar beste reacties op de Lambs hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in