Pokimane gaat in op beweringen over vriendjes nadat TikTok-video geruchten op gang bracht

0
48


Gepubliceerd: 2023-01-30T19:47:06

Bijgewerkt: 2023-01-30T19:47:15

Twitch-ster Pokimane heeft gereageerd op speculaties van fans nadat haar nieuwste TikTok-video geruchten deed oplaaien dat ze een geheim vriendje heeft.

Imane ‘Pokimane’ Anys gaat in op geruchten over haar liefdesleven nadat fans een ‘mystery guy’ hadden opgemerkt in een van haar recente TikToks.

Pokimane is gedurende haar tienjarige carrière als Twitch-streamer zeer geheimzinnig geweest over haar romantische vooruitzichten. Hoewel ze hier en daar in verband is gebracht met verschillende andere influencers, is er nooit iets bevestigd van Poki zelf.

Vorig jaar liepen deze geruchten op tot een hoogtepunt nadat ze een man genaamd “Kevin” op haar stream had uitgenodigd, waardoor fans speculeerden dat de twee in het geheim aan het daten waren.

Artikel gaat verder na advertentie

Pokimane’s nieuwe TikTok veroorzaakt geruchten over vriendjes

Poki heeft haar mogelijke romantische betrokkenheid bij Kevin nooit bevestigd of ontkend… maar nu zijn fans volledig gefocust op een andere man.

Op 29 januari uploadde Pokimane een korte clip naar TikTok die een glimp van haar dagelijkse leven liet zien. In de video gaat ze naar een sportschool om te trainen, waar ze heeft zien trainen met een onbekende man.

“Als eerste ga ik naar de sportschool”, vertelt Anys over de beelden. “Hij tilt. Ik til. Het is erg zwaar en het doet pijn.”

Kijkers waren meteen afgestemd op de mysterieuze man met wie ze aan het trainen was, wat een commentator ertoe bracht te vragen: “Hij tilt? Wie hij Poki? Wie hij?”

Artikel gaat verder na advertentie

Volgens Pokimane is er echter absoluut niets aan de hand tussen hen. De streamer zegt zelfs dat hij gewoon haar persoonlijke trainer is en al een toegewijde relatie heeft met iemand anders.

“Lmao het is mijn trainer @roydian op Instagram!” ze heeft geantwoord. “Hij heeft een erg hete model vriendin.”

Pokimane vriendje reactieTikTok: knikt

Het lijkt erop dat het liefdesleven van Pokimane nog steeds geheim is… en ze zegt dat ze van plan is dit zo te houden. Ze beweerde in een vorige video dat als ze begint met het verduidelijken van bepaalde aannames over mij en andere mensen, het een beetje beperkt wie ik zou kunnen zien. of misschien niet.”

Artikel gaat verder na advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in