Pokemon Go-spelers kakelen over Xurkitree TikTok-danstrailer

0
81


Pokemon Go-fans zijn opgetogen over een Ultra Beast-trailer voor Xurkitree die is uitgezonden op TikTok. De videoclip toont het Electric-type Legendary die zieke virale bewegingen maakt samen met een menselijke speler, en staat in schril contrast met zijn angstaanjagende uiterlijk.

Ultra Beasts hebben Pokemon Go overgenomen, waarbij spelers over de hele wereld strijden tegen de machtige Alolan Legendries. Elk Ultra Beast dat aan de game is toegevoegd, heeft angstaanjagende trailers op sociale media ontvangen, met filmische video’s die hun kracht demonstreren.

De Xurkitree van het Electric-type is echter op het toneel verschenen met een creatievere bloei.

Ultra Beasts zijn krachtige legendarische Pokemon die ter wereld komen via Pokemon Go Ultra Wormholes in plaats van Raid-eieren. Tijdens Pokemon Go Fest 2022 maakten spelers voor het eerst kennis met Ultra Beasts toen professor Willow vermist werd. Hoewel de vreemde Legendries vreemd zijn om naar te kijken, hebben ze een krachtige stoot in de strijd.

Pokemon Go Ultra Beast Xurkitree kent destructieve dansbewegingen

Tegen het einde van augustus gaf het officiële Pokemon Go TikTok-kanaal spelers de eerste officiële blik op Xurkitree. De video wordt getoond vanuit het perspectief van de telefoon van een officier.

Terwijl de lichten flikkeren en kortsluiten, strompelt de persoon die de telefoon vasthoudt naar het raam en gooit het open. Als ze omhoog kijken, zien ze dat Xurkitree zich aan de zijkant van het gebouw vastklampt. Het reikt naar de camera en een schreeuw onderbreekt de video.

Dit angstaanjagende debuut wordt echter verstoord door een andere video van Xurkitree die een dag later werd uitgezonden op TikTok van Pokemon Go. In deze video staat het schijnbaar bloeddorstige Ultra Beast op een grasveld, zwaaiend met zijn kabelachtige armen. Terwijl een gekke danstrack op de achtergrond speelt, springt een Pokemon Go-trainer erin om ernaast te dansen, en het paar maakt gelikte dansbewegingen in TikTok-stijl.

Hoewel de filmische trailers het gevaar en de vernietiging van deze vreemde, buitenaardse Pokemon uitbeelden, lijken fans een voorliefde te hebben voor dit schattige dansalternatief. Pokemon Go-spelers in de reacties waren opgetogen, met Wwhy.not erop wijzend “niet alsof er gewoon een video op hetzelfde account was waarin deze pokemon op het punt stond een man te vermoorden, maar nu is het aan het dansen” en didyxz voegde toe “verdomme, ik deed het niet” Ik weet niet dat hij zo chill’.

Bovendien, in een bericht gedeeld door gebruiker kleppenprite, zegt de Pokemon Go-speler dat ze “mijn absolute sh** verliezen over hoe Pokemon Go deze coole, enigszins angstaanjagende trailers heeft uitgerold om de ultrabeesten te plagen en dan krijgt xurkitree dit”, met een andere gebruiker als commentaar “Oké, ik heb hier al uren over nagedacht. Ik denk dat dit eigenlijk mijn favoriete video ooit is”.

Momenteel is Xurkitree niet beschikbaar in raids, met zijn debuut in Pokemon Go beperkt tot Sapporo, Japan in augustus. Desondanks lijken zijn eigenzinnige dansbewegingen hem geliefd te hebben gemaakt bij een aantal enthousiaste spelers.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in