Plantaardige snacks Het TikTok-effect van Harvest Snaps helpt collagestudenten het herfstsemester door te komen

0
90


Harvest Snaps, de originele plantaardige snack en het vlaggenschipmerk van Calbee America, Inc., en digitaal creatief bureau van platenmaatschappij Cutwater, met kantoren in San Francisco en New York City, hebben de handen ineengeslagen om een ​​muziekgedreven TikTok-merk tot leven te brengen. effect ontworpen voor studenten in de hele VS vanaf het herfstsemester.

‘Knapgeluiden’ | @veryveryvinny

Het merkeffect, getiteld ‘Snap Sounds’, is rechtstreeks toegankelijk via TikTok of door de QR-code te scannen op het onlangs gelanceerde Mixed Snack Pack van Harvest Snaps, een aanbod met zes single-serve zakjes vegetarische snacks in drie smaken. Vernoemd naar de leuke, pittige producten, nodigt het publiek, vooral studenten, uit om hun eigen muziek te creëren via hoofdbewegingen. Elke beweging triggert een van de zes beats, waarvan vele opgenomen geluiden zijn die rechtstreeks uit de verpakkingen en producten van Harvest Snaps worden gehaald, zoals de gedenkwaardige crunch die optreedt wanneer je de smakelijke snacks eet. Naast solostukken, biedt het merkeffect ook de mogelijkheid voor duetinhoud.

‘Knapgeluiden’ | @stavemusicofficial

“In de beginfase hield iedereen van het idee om muziek te maken tijdens het snacken. TikTok was het perfecte platform om mensen te bereiken die hongerig waren naar lekkere, gezonde snacks en leuke ervaringen”, legt Adam Vohlidka, creatief directeur van de Cutwater-groep, uit. “Gebruikers kunnen alleen en met vrienden jammen. Zang, instrumenten, danschoreografie, alles mag. Het mooie van de beats is dat ze een eigen sonische identiteit creëren voor Harvest Snaps die er eerder niet was.”

‘Knapgeluiden’ | @andy_morris

Het werk markeert verschillende mijlpalen. Voor Harvest Snaps is het hun eerste grote activering na hun recente rebranding en, belangrijker nog, hun intrede in TikTok (@harvestsnaps_official). Voor Cutwater komt het project op de hielen van het winnen van het digitale creatieve bureau met de recordtitel voor de plantaardige snack.

Opgewonden door de stijlvolle TikTok-entree voegt Sandra Payer, hoofd marketing van Calbee America, Inc. eraan toe: “Deze activering biedt Harvest Snaps een unieke kans om een ​​jongere en relevante doelgroep van Gen Z-studenten aan te trekken en aan te spreken, vaak op zoek naar voor lekkere en betere snacks om te eten tijdens het studeren of om te delen met hun vrienden. We zijn enthousiast over hoe Snap Sounds is geworden en kunnen niet wachten om te horen en te zien waar deze creatieve groep consumenten mee komt.”

De mediastrategie, aangevoerd door Cutwater, biedt gerichte advertenties op sociale kanalen en partnerschappen met influencers. De laatste omvat @veryveryvinny, @stavemusicofficial, @andy_morris en meer. Als extraatje zal de betaalde ondersteuning parallel lopen met een landelijk programma voor studentenbemonstering voor het Mixed Snack Pack, dat tijdelijke kortingsbonnen zal bevatten voor alle Harvest Snaps-items bij een groot aantal grote retailers die het productassortiment aanbieden. Het Mixed Snack-pakket zal vanaf half augustus voor een beperkte tijd op Sprouts Farmers Market worden verkocht en rechtstreeks aan consumenten op HarvestSnaps.com.

Volgens Cutwater Founder en CCO Chuck McBride: “We konden ons geen betere medewerkers wensen van de teams van Harvest Snaps en TikTok. Er was echt vertrouwen in onze artistieke visie en mediaplan. Ik kan niet wachten om te zien waar de community mee komt. De beats met de meeste flair en likes krijgen de kans om uitgelicht te worden in de officiële feed van het merk.”

Het publiek kan hier hun eigen ‘Snap Sounds’-beats maken op TikTok.

Bureau

Bureau: Cutwater

Oprichter & Chief Creative Officer: Chuck McBride

President: Christian Hughes

Groep Creatief Directeur: Adam Vohlídka

Creatief directeur: Scott Padden

Senior artdirector: Danny Murphy

Artdirector: Lexi Lanzi

Tekstschrijver: Kevin Heller

Directeur Creatieve Strategie & Hoofd Sociaal: Viktor Torbjornsen

Marketingmanager sociale media: Juliana Rios

Directeur inhoud en productie: Brian Cooper

Hoofd Media: Lizzy Ryan

Onderdirecteur: Maggie McKay

Assistent Mediaplanner: Gavin Kraan

Groepsaccountdirecteur: Courtney Griffin

Accountdirecteur: Grace Tribes

Accountmanager: Mark Cruz

Projectleider: Ana Elejalde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in