Pinoy Tiktok-maker verliest P200.000 aan waardevolle spullen aan ‘open koffer’-dieven │ GMA News Online

0
62


Een Filippijnse contentmaker uit Madrid, Spanje, zou naar verluidt het slachtoffer zijn geworden van “open koffers” dieven, meldde Darlene Cay vrijdag op “Unang Balita”.

Uit de bagage van slachtoffer Ady Cotoco werd voor ongeveer 200.000 dollar aan luxegoederen weggenomen, waaronder dure schoenen, tassen, parfums en kleding.

Volgens Cotoco arriveerde hij op de Ninoy Aquino International Airport (NAIA) Terminal 3 met een Etihad Airways-vlucht.

Hij wist niet zeker waar hij de waardevolle spullen was kwijtgeraakt, maar zei dat hij alleen de sloten van zijn bagage geopend vond terwijl een ervan bijna leeg was.

De meeste gestolen goederen, voegde Catoco eraan toe, waren zijn geschenken voor zijn familieleden.

“Ik was echt getraumatiseerd, want voor het eerst in 23 jaar dat ik op reis ben, is mij dit overkomen. Wat als dit gebeurt met onze mede-Filippino’s die echt hard hebben gewerkt voor dat geld, ze kochten het voor hun dierbaren en plotseling iemand anders gestolen”, zei hij.

(Ik was getraumatiseerd, want voor het eerst in 23 jaar dat ik op reis ben, is mij dit overkomen. Wat als dit gebeurt met onze mede-Filippino’s die hard hebben gewerkt voor hun geld en hun cadeaus voor hun dierbaren worden gestolen?” )

Catoco zei verder dat hij niet wist of de luxe goederen werden gestolen in de Filippijnen, eraan toevoegend dat het in Spanje of tijdens zijn tussenstop in Abu Dhabi zou kunnen zijn.

Het incident is al gemeld aan het management van de NAIA en Etihad Airways, aldus het rapport.

“We zijn op de hoogte van deze zaak en het team onderzoekt de zaak en onderzoekt de zaak”, vertelde Etihad aan GMA News.

De Manila International Airport Authority (MIAA) verontschuldigde zich van haar kant voor het incident, maar zei dat uit onderzoek bleek dat er niet in de bagage van het slachtoffer was ingebroken bij de NAIA.

“Een nachtelijk onderzoek uitgevoerd door MIAA en Etihad door middel van een beoordeling van verschillende CCTV-beelden onthulde dat het knoeien met de bagage niet kon hebben plaatsgevonden op NAIA Terminal 3, maar op buitenlandse luchthavens waar passagiers een tussenstop maakten op weg naar Manilla”, zei het in een verklaring. een verklaring.

“We verwachten dat Etihad Airways onmiddellijk assistentie verleent aan de passagier terwijl het onderzoek voortduurt”, voegde het eraan toe. — Sundy Locus/DVM, GMA NewsLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in