‘Periode Ahh Periode Uhh’ TikTok-trend uitgelegd terwijl het het platform overneemt

0
71


TikTok bruist van de trend “Period Ahh Period Uhh” en sommigen zijn verward over de betekenis erachter met beroemdheden als Bebe Rexha en Chloe die op het platform hoopt hetzelfde te doen.

Er is maar een video nodig om viraal te gaan op TikTok en gebruiker Britt Barbie lijkt dit maar al te goed te weten. Mensen zijn gek geworden met de “Period Ahh Period Uhh” -teksten dat ze daarvoor talloze video’s hebben gemaakt.

Tegelijkertijd heeft de originele video ook meer dan 3 miljoen likes gekregen in een tijdsbestek van een paar dagen, maar waar gaat de rage over?

Periode Ahh Periode Uhh neemt het over

De uitdrukking heeft het platform overgenomen en nu springen zelfs beroemdheden erin om ervoor te zorgen dat ze de trend goed doen.

Voor degenen die in de war zijn, verwijst de uitdrukking in feite naar het einde van een gesprek. De term ‘periode’ in de letterlijke zin gebruiken, betekent alleen dat er geen ruimte meer is voor discussie.

De video trok snel de aandacht en miljoenen mensen keken ernaar. In feite werd het originele nummer door anderen gebruikt om hun eigen inhoud te creëren.

Sommigen gaan nog een stap verder en gebruiken de zin ook in het commentaargedeelte. Het is vergelijkbaar met die opmerkingen over “bijsnijden” en “verhaaltijd”.

Wie is Britt Barbie?

Britt is een social media-ster met meer dan 488k volgers op het platform. Voordat ze beroemd werd vanwege de slogan, maakte Britt inhoud die zich op haar leven concentreerde.

Bijvoorbeeld haar boodschappen of de gebruikelijke video’s met lipsynchronisatie. Ze kreeg echter veel populariteit toen haar video “Period Ahh Period Uhh” het platform overnam.

Ze heeft zelfs dezelfde versie op YouTube uitgebracht in de hoop dat mensen meer content zullen maken voor YouTube-shorts.

Foto-illustratie door Drew Angerer/Getty Images

Hoe het geluid op TikTok . te vinden

Als je op de trend wilt springen en het geluid voor je video wilt gebruiken, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Ga naar je profiel en klik op het plus icoon om een ​​video te maken
  2. Als je klaar bent met de video, zie je bovenaan een muzieksymbool
  3. Klik erop en zoek naar “Britt Barbie”
  4. Selecteer in de lijst die verschijnt “brittbarbie3”

Ander nieuws, de begrafenis van de koningin: zijn de pubs maandag open?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in