Penn Badgley voegt zich bij TikTok in karakter als You’s Joe Goldberg met Taylor Swift ‘Anti-Hero’-uitdaging

0
13


Penn Badgley is lid geworden van het socialemediaplatform TikTok en heeft deelgenomen aan een door Taylor Swift geïnspireerde trend.

De acteur deelde een video met het nieuwe nummer “Anti-Hero” van de zanger terwijl hij verkleed was als zijn personage Joe Goldberg uit de Netflix-serie Jij.

In de video lip-synchroniseert Badgley de tekst: “Ik ben het, hi. I’m the problem, it’s me’, zoals zijn personage uit de hitshow, waarin hij een moorddadige stalker speelt.

De video, waarin de echte Badgley door een appartement rent om de deur naar zijn personage te openen, heeft al 320K views en 100.000 likes verzameld sinds hij op dinsdag (25 oktober) werd gepost.

Swift zelf gaf ook commentaar op de video en schreef: “OMG!!!!”

Fans van de acteur vierden dat hij lid werd van TikTok en de trend volgde in het commentaargedeelte.

“Penn in zijn Swiftie-tijdperk”, schreef een fan.

“MIJN GOD. Niet jij die lid wordt van TikTok met Taylor als soundtrack. PERFECTIE”, schreef een ander.

“Penn, je bent nu mijn favoriete TikToker”, voegde een commentator eraan toe.

Badgley heeft ook al 49K volgers verzameld sinds hij lid werd van het platform.

Swift begon zelf de “Anti-Hero” -uitdaging en schreef: “Doe mee aan mijn #TSAntiHeroChallenge en deel je anti-heldenkenmerken”, in een korte YouTube-video.

Op TikTok is het nummer meer dan 67.000 keer gebruikt sinds het op vrijdag (21 oktober) werd uitgebracht als onderdeel van de middernacht album.

Het album brak snel records en werd in één dag het meest gestreamde album op Spotify, en kreeg een vijfsterrenrecensie van De onafhankelijke.

Badgley zal zijn rol als Goldberg hernemen in het langverwachte vierde seizoen van Jijwaarvan het eerste deel op 10 februari 2023 verschijnt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in