Penn Badgley reageert op verzoek van TikTok-ster Quinn Hardy in virale video

0
12


Penn Badgley is viraal gegaan toen hij reageerde op een TikTok van de populaire maker Quinn Hardy.

De Roddelster en Jij star trad in oktober toe tot het videoplatform om deel te nemen aan Taylor Swift’s “Anti-Hero”-uitdaging en heeft al meer dan 600.000 volgers verzameld.

Een persoon om Badgley’s TikTok te vieren was de 21-jarige Hardy, die berichten plaatst onder de naam @quinickle en meer dan 2,9 miljoen volgers heeft.

Op zijn tweede account @quinnickleshow plaatste Hardy een video waarin hij op zijn bed zit en Badgley vraagt ​​met hem samen te werken op TikTok.

“Penn Badgley heeft nu een TikTok, dus ik heb er mijn levensdoel van gemaakt om een ​​video met Penn Badgley te maken,” zei Hardy met hoge snelheid.

‘Hé Penn Badgley, ik ben het, Quinn Hardy, hallo Penn Badgley. Hallo Roddelster en Jij en ook vele andere dingen, waaronder je podcast, Penn Badgley. Alsjeblieft, maak alsjeblieft een video met me. Penn Badgley.”

Badgley was naast Hardy’s video te zien en keek verward terwijl hij de camera steeds dichter op zijn gezicht zoomde.

De acteur ondertitelde zijn bericht: “Hallo Quinn #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #quinnhardy #pennbadgley.”

De video is meer dan 10 miljoen keer bekeken, met een grapje van één commentator: “Ik denk dat hij Penn Badgley vergat te vermelden.”

“Niet dat Joe zijn eigen medicijn proeft”, schreef een ander, verwijzend naar zijn personage in de Netflix-show Jijwaarin Badgley de obsessieve stalker Joe Goldberg speelt.

De serie keert in februari terug voor het vierde seizoen, dat zich afspeelt in Londen en met in de hoofdrollen Charlotte Ritchie en Lukas Gage.

In zijn eerste TikTok-video verscheen Badgley als Joe terwijl hij de songtekst synchroniseerde: “Ik ben het, hi. Ik ben het probleem, ik ben het” van Swift’s nummer “Anti-Hero”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in