Penn Badgley heeft officieel het beste nieuwe TikTok-account voor beroemdheden

0
15


Laat je niet voor de gek houden door zijn podcast-cohost; Penn Badgley weet hoe hij TikTok moet gebruiken.

Sinds kort, Podcrushed presentatrice Sophie Ansari plaagde Badgley’s officiële TikTok-debuut door een hilarische video te delen van de Roddelster star worstelt om de app direct na het downloaden te gebruiken. “Hij kronkelde letterlijk”, schreef ze bij de video van Badgley halverwege de meltdown.

op de Podcrushed TikTok-account, kan de acteur worden gezien die virale dansen probeert en wordt beschreven als een van de “vrienden die een hekel hebben aan het maken van TikToks”. Op basis van het bewijsmateriaal zou je kunnen aannemen dat Dan Humphrey gewoon niet heeft wat nodig is om een ​​TikTok-ster te zijn….

MIS. Op 25 oktober plaatste Penn Badgley de eerste video op zijn eigen TikTok-account en nam de prijs voor het beste gebruik van Taylor Swift’s ‘Anti-Hero’ mee naar huis. In de video opent Badgley zijn voordeur en ziet hij zichzelf verkleed als Joe uit Jij, lip-synchronisatie, “Ik ben het. Hoi. Ik ben het probleem. Ik ben het.”

“Jij bent het”, reageerde de officiële TikTok-app op de video. (Hé, TikTok! Badgley’s account is nog steeds niet geverifieerd. Geef de man zijn blauwe vinkje!) Zelfs Swift was enthousiast over zijn video en antwoordde: “OMG!!!! 🤩” Tussen dit en het gebruik van “Exile” in de Jij seizoen 3 finale, ik verwacht een cameo in seizoen 4…

Badgley is altijd Joe’s grootste hater geweest en roept regelmatig fans op voor het romantiseren van seriemoordenaars. “Joe is niet echt op zoek naar ware liefde”, vertelde Badgley aan Wekelijks amusement in 2019. “Hij is eigenlijk niet iemand die gewoon iemand nodig heeft die van hem houdt. Hij is een moordenaar! Hij is een sociopaat. Hij is beledigend. Hij heeft waanvoorstellingen. En hij is geobsedeerd door zichzelf. Je kunt jezelf niet voor de gek houden door te denken dat hij gewoon iemand nodig heeft die bij hem past. Niemand past bij hem!”

Voor zijn tweede videopost reageerde Badgley op een fan die op zijn debuut had gereageerd met de populaire Gen-Z-zin, “schreeuwend huilend overgeven”. In de clip trekt Badley zijn hoofd uit een kom en antwoordt: “ik ook.”

Ja, het lijkt erop dat Penn Badgley precies weet wat hij doet. Meer alstublieft.

Oorspronkelijk verschenen op Glamour

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in