Penelope Disick deelt TikTok van Scott die haar wiskunde probeert te leren

0
100


Scott Disick leunt tegen zijn merk “Talentless”.

De 10-jarige dochter van de realityster, Penelope Disick, nam een ​​hilarische prik tegen hem in een nieuwe TikTok-video over ouders die hun kinderen proberen te helpen met wiskundehuiswerk.

“Tijdens de wiskundeles weet ik niet wat er aan de hand is en ik kom thuis en mijn vader weet minder dan wat er aan de hand is”, schreef Penelope, die Scott deelt met ex Kourtney Kardashian, bij de clip.

De post bevatte het vader-dochterduo dat verbaasd keek met potloden en blokken in de hand, terwijl ze lip-gesynchroniseerd over een populaire audioclip.

‘Ik weet niet wat er aan de hand is en ik wil het gewoon niet weten’, zeiden ze terwijl ze de woorden in hun mond spraken.

“Scott Disick probeert wiskundehuiswerk op elementair niveau te maken, ik ben in tranen Penelope lieverd, het spijt me zo”, schreef een Twitter-gebruiker hilarisch, terwijl een ander inviel: “Hij is de beste vader.”

Penelope, Scott Disick
Penelope Disick nam een ​​hilarische prik tegen haar vader, Scott Disick, in een herkenbare, nieuwe TikTok-video over wiskundehuiswerk.
TikTok/@pandkourt

Het TikTok-account van Penelope, dat meer dan vier miljoen volgers heeft, wordt beheerd door haar moeder, de oprichter van Poosh.

Het duo kwam onlangs onder vuur te liggen nadat de pre-tiener een clip van haar make-uproutine deelde.

Penelope, Scott Disick
Het vader-dochterduo deelde een hilarische clip.
TikTok/@pandkourt

In de sindsdien verwijderde video, met het onderschrift “Have a good morning 😊😊”, zag men Penelope een roze hoofdband opzetten voordat ze haar huid voorbereidde met een serum.

Vervolgens bracht ze concealer aan onder haar ogen en op haar jukbeenderen en voorhoofd, en blendde het in met een beautyblender.

Penelope, Scott Disick
‘Mijn vader weet minder,’ schreef Penelope over Scotts wiskundige vaardigheden.
ACHTERGROND

Penelope maakte de look af met oogschaduw, mascara en lipgloss.

De schijnbaar onschuldige video werd snel bekritiseerd door commentatoren die suggereerden dat ze veel te jong was om zoveel make-up te dragen.

Penelope, Kourtney Kardashian.
Ze verscheen ook in TikTok-video’s met haar moeder, Kourtney Kardashian.
GC-afbeeldingen

“Ik heb een 10-jarige. Gewoon nee. Ze hebben nog maar een paar jaar pure onschuld over voordat ze leren volwassen te worden”, schreef een criticus op Reddit, via The Sun, terwijl een ander zei: “Ik kan niet geloven dat ze 10 is en dat mensen dit steunen. ”

Een derde volgeling beweerde dat het belangrijkste probleem was dat Kardashian, 43, en Scott, 39, Penelope toestonden om de video openbaar te delen.

“Er is niets mis met een klein kind dat experimenteert met make-up en zo, maar als het aan de wereld wordt gepubliceerd om het te zien, krijg ik de irritatie … Ik denk dat ik ‘old school’ ben”, schreven ze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in