‘Parelkettingen’ gemaakt van sperma zijn de hete sieradentrend van TikTok

0
57


Sieraden gemaakt van sperma worden een steeds populairder accessoire dankzij Amanda Booth, een kunstenaar die lichaamsvloeistoffen omzet in parelachtige ‘edelstenen’ – en het proces op TikTok documenteert.

In een recent interview met ZONDEBooth legde uit dat ze al ervaring had met het maken van herdenkingssieraden van klei uit de gecremeerde as van dierbaren, maar ook met haarlokken, dierenbont en zelfs moedermelk. Ze richtte haar aandacht op ‘jizzy sieraden’ nadat een van haar volgers op TikTok haar voor de grap vroeg of ze ooit zou overwegen om sperma als medium te gebruiken.

Het resultaat “bleek fantastisch”, en al snel begon ze cum-missies van haar abonnees te nemen. Klanten verzamelen hun spermamonster in een “postveilige container” en verzenden het naar Booth, die het vervolgens combineert met klei en een op maat gemaakt polymeerbeeldhouwwerk maakt, voordat het in een oven wordt gebakken totdat het droogt en hard wordt.

Sommige klanten van Booth vinden het idee om het sperma van hun partner op hun lichaam te dragen sexy of zelfs romantisch, waarbij een klant zegt: “Mijn partner zegt graag dingen als ‘je gaat mijn moer om je vinger dragen’ en ‘ ze staan ​​in je dms, maar dat is mijn moer op haar hand,’ hij vindt het het coolste en meest sexy wat ik heb gedaan naast het dragen van zijn kind.”

Anderen in de kinkgemeenschap gebruiken, volgens het VICE-artikel, de “parelketting” als een soort halsband om de dom/sub-aard van hun relatie aan te duiden.

“Niets zegt toewijding en liefde zo LETTERLIJK hun liefde met je meedragen”, zei een andere klant. “Het is vreemd, maar het is heel intiem en sentimenteel om te krijgen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in