Pannenkoekengranen in beperkte oplage op basis van TikTok-trend

0
15


Foto door Hugh Hastings/Getty Images

Ik zit nog steeds niet op TikTok, maar ik zie wel veel van de video’s op Instagram of wanneer een van mijn vrienden ze naar mij stuurt. Ik zag deze specifieke virale TikTok-trend vorig jaar op Instagram en ik geloof dat Phil en ik erover hebben gepraat.

Volgens Spoon University zal de TikTok ‘pannenkoekontbijtgranen’ vanaf nu verkrijgbaar zijn bij Target. De populaire trend zorgde ervoor dat mensen op TikTok pannenkoekenbeslag maakten en kleine mini-pannenkoekjes maakten. Ze zouden ze dan in een kom doen en bedekken met boter en ahornsiroop. Het zag er lekker uit, maar het kostte zeker wat tijd om veel kleine pannenkoeken te maken.

Nou, nu kun je ze kopen! Het Europese voedingsbedrijf Belgian Boys heeft een limited edition Pancake Cereal gemaakt. De ontbijtgranen lijken precies op de kleine pannenkoeken die je in alle TikTok-video’s ziet, maar er is heel weinig moeite voor nodig. Het graan is nu exclusief verkrijgbaar bij Targets in het hele land. De doos kost $ 5,79.

Je kunt de cornflakes op verschillende manieren eten. Stop het in de magnetron en bedek met fruit, boter, siroop of wat je maar wilt. Of je kunt het met melk hebben. Als je avontuurlijk ingesteld bent, kun je het allemaal combineren! De cornflakes zien er echt uit als kleine pannenkoekjes en die moet ik natuurlijk eens proberen!

De Pancake Cereal is gemaakt zonder glucosestroop, kunstmatige smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen. Ik zeg niet dat het ‘gezond’ is, maar dat is mooi meegenomen!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in