Pak twee van de TikTok virale Dash Mini Waffle Makers voor minder dan $ 20

0
126Dealprijzen en beschikbaarheid kunnen worden gewijzigd na publicatie.

Bespaar 49%: Laat het spookachtige seizoen bijna beginnen met een set van twee Dash Mini Waffle Makers met Halloween-thema(opent in een nieuw tabblad)te koop voor slechts $ 15,40 bij Amazon vanaf 19 september. Met $ 14,59 lager dan de adviesprijs van $ 30, krijg je met deze deal in feite een hele wafelmaker gratis.


Weet je wat lekkerder is dan miniwafels gemaakt van de TikTok virale Dash Mini Waffle Maker?

Spookachtige miniwafels gemaakt van een griezelige Dash Mini Wafelijzer. Alsof het bestaan ​​van een Halloween-versie van een van TikTok’s favoriete keukenapparatuur niet genoeg is, kun je de tweedelige wafelmaker met Halloween-thema voor slechts $ 15,40 bij Amazon kopen(opent in een nieuw tabblad).

Dat is 49% korting op de catalogusprijs van $ 30, en een bijzonder uitstekende deal als je bedenkt dat de standaard Dash-wafelmaker(opent in een nieuw tabblad) is $ 13 voor één. Persoonlijk zou ik sowieso het hele jaar door schedelwafels eten, maar als het in feite betekent dat je gratis een extra wafelijzer krijgt, dan kan ik me niet voorstellen waarom iemand niet voor de Halloween-versie zou kiezen.

En het zijn niet alleen schedel- of pompoenvormige wafels die je kunt maken. Deze wafelmaker verwierf TikTok-faam vanwege zijn veelzijdigheid – mensen hebben alles gemaakt, van kaasachtig lookbrood tot ontbijtsandwiches en quesadilla’s in het 4-inch apparaat.

Natuurlijk, het is zeker niet het meest luxe keukenapparaat dat er is, maar het is schattig, het is handig en vanaf 19 september is het voor een vrij onverslaanbare verkoopprijs.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in