#paid benoemd tot officiële TikTok-marketingpartner

0
10


NEW YORK & TORONTO–(BUSINESS WIRE)–#paid, een multi-channel marketingplatform voor makers dat makers in staat stelt om samen te werken met merken en hun bedrijf op te bouwen, heeft vandaag aangekondigd dat het een officiële TikTok Marketing Partner is geworden. Als een badged-partner zal #paid meer geweldige kansen bieden aan hun betrokken netwerk van contentmakers en marketeers.

“Het motto van TikTok is ‘Maak TikToks, geen advertenties’, want de meest succesvolle advertenties op TikTok zijn geen advertenties”, zegt Bryan Gold, CEO van #paid. “Deze samenwerking biedt merken de mogelijkheid om maak meer TikToks met ’s werelds beste makersen voer al hun campagnes voor makers uit, via sociale kanalen, vanaf één centrale locatie.

“Creators op TikTok maken een aantal van ’s werelds meest boeiende inhoud. Met een vertrouwde partner als #paid kunnen we het voor merken gemakkelijk blijven maken om die ongelooflijke inhoud aan hun publiek en gemeenschappen te leveren”, zegt Jyri Kidwell, hoofd creatieve partnerschappen bij TikTok.

TikTok’s nieuwe API-integratie met het #betaalde platform maakt het gemakkelijk om de meest toegewijde groep kopers op sociale media te bereiken. Dat komt omdat bijna de helft van de TikTok-gebruikers producten koopt van merken die ze op het platform zien.

“#paid biedt meer mogelijkheden om merkbekendheid op TikTok op te bouwen”, aldus Gold. “Het stelt ons ook in staat om onze makers meer mogelijkheden te bieden voor merksamenwerkingen. We kijken ernaar uit om de TikTok-experts te zijn waarop je kunt vertrouwen terwijl je een aanwezigheid op dit nieuwe kanaal uitbouwt.”

Over #betaald

#paid is een marketingplatform voor creators dat zich op het snijvlak van samenwerking tussen merk en creator bevindt. #paid, opgericht in 2014, helpt direct-to-consumer en Fortune 500-merken zoals Phillips Hue, Unilever en Sephora makers te activeren om groei te stimuleren. Ze bouwen het recordplatform dat de creatie en distributie van content voor merken wereldwijd mogelijk maakt. Hoe beter ze dat doen, hoe beter ze hun gemeenschap van makers kunnen dienen en hen de beste plek op aarde kunnen bieden om te doen waar ze van houden: creëren. Ga voor meer informatie naar hashtagpaid.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in