Pa. slachtoffer ziet verborgen badkamercamera na waarschuwing op TikTok

0
107


TikTok slaat weer toe!

De laatste tijd is het sociale mediaplatform sinds de oprichting een schat aan kennis en entertainment. Nu heeft het een einde gemaakt aan gevaarlijke activiteiten.

De politie in Norristown, Pennsylvania heeft de 37-jarige dansleraar Francis Gerarn Laurenzi gearresteerd die naar eigen zeggen studenten bespioneerde met een verborgen camera, meldde 6ABC.

Volgens 6ABC wordt de in ongenade gevallen leraar beschuldigd van inbreuk op de privacy en het gebruik van misdaadinstrumenten, waarbij hij wordt beschuldigd van het gebruik van een verborgen camera om vrouwen op te nemen in de badkamer van een dansstudio zonder vergunning.

Autoriteiten zeggen dat Laurenzi de studio, Frankie G Dance, in de kelder van 1705 Kendrick Lane exploiteert.

Maar dankzij een vrouw die door agenten wordt geprezen als moedig, voor het spotten van de verborgen camera vermomd als een oplaadblok voor mobiele telefoons, is Laurenzi’s schijnbaar snode agenda verijdeld.

Wat deed de vrouw precies? Ze keek gewoon naar een TikTok-video.

Volgens de politie had het slachtoffer een TikTok-video gezien die vrouwen waarschuwde om uit te kijken naar wat ze precies was tegengekomen.

Volgens 6ABC vond het slachtoffer de camera tijdens het bijwonen van een privédansles en het gebeurde terwijl ze zich aan het omkleden was door Laurenzi. Nadat ze de verborgen camera had gezien, verwijderde ze het datasnoer van de camera en ging ze rechtstreeks naar de politie.

In totaal heeft de politie 146 videobestanden gevonden die dateren uit 2020 en waarvan ze denken dat er minstens 20 slachtoffers zijn, meldde het nieuwscentrum.

‘Dit is het tweede geval van deze omvang dat we in Norristown hebben onderzocht. Het is een ernstige inbreuk op de privacy. Wat we meer moeten doen, is de slachtoffers beschermen, ze identificeren en ervoor zorgen dat deze persoon verantwoordelijk wordt gehouden voor wat hij heeft gedaan’, zei rechercheur James Angelucci.

Volgens 6ABC werd Laurenzi vastgehouden voor $ 100.000, maar is sindsdien vrijgelaten. De politie laat weten dat er nog meer aanklachten worden verwacht.

Al met al, vergis je niet. TikTok is misschien op weg om de nieuwe Google te worden.

Lees meer via 6ABC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in