Outlander’s Jamie Fraser-acteur Sam Heughan gaat viraal met ‘Teenage Dirtbag’ TikTok-trend terwijl hij throwback-foto’s deelt

0
144


De immens populaire Schotse acteur, die Jamie Fraser speelt in de populaire tijdreizende dramaserie, volgde in andere beroemdheden door deel te nemen aan de ’teenage dirtbag’ TikTok-trend.

De 42-jarige ster deelde oude foto’s van zichzelf op de app. De clip was ingesteld op de Wheatus-track, Teenage Dirtbag.

Heughan deelde de fotomontage met het bijschrift: “Teenage dirtbag baby!”

Outlander-acteur Sam Heughan verrukte zijn legioenen fans nadat hij zich aansloot bij de virale TikTok-trend die herinneringen oproept aan iemands tienerjaren. Afbeeldingen: tiktok.com/@samheughan

Op de eerste foto is hij trots te zien met een vis die hij heeft gevangen. Op een andere foto wordt hij afgebeeld met een twijfelachtig kapsel terwijl hij samen met vrienden op een voetbalveld staat.

De clip is al maar liefst 2,7 miljoen keer bekeken, met bijna 300.000 likes.

Lees verder

Lees verder

Outlander-ster Sam Heughan zegt: ‘Edinburgh opende de wereld voor mij als tiener…

In het boek gaat hij op pad langs de West Highland Way om zijn leven te verkennen en na te denken over de persoonlijke waypoints die hem kenmerken.

Over zijn memoires zei de acteur: “Waypoints is een memoires met een verschil.

“Ik wilde de verhalen vertellen en de ervaringen delen die mij hebben gevormd, maar daarvoor moest ik mezelf uitdagen en wat tijd doorbrengen in mijn eigen bedrijf, weg van de afleiding van het dagelijks leven.

“En voor mij is er geen betere plek om na te denken dan in de wilde Schotse Hooglanden.”

In een bericht schreef hij: ‘HIER is het! Zo trots. Waypoints-cover wordt onthuld. Hoop dat je het leuk vindt. Wat een geweldige ervaring, genoten van elke stap van de reis’.

Heugan opende onlangs over de mogelijkheid dat zijn personage wordt vermoord in Outlander — en hij gaf toe dat het misschien niet lang meer op zich laat wachten.

In een interview met Gold Derby zei hij: “Ik denk aan zijn sterfelijkheid. Ik denk dat Jamie daar nu veel meer over nadenkt.”

“Hij maakt zich geen zorgen om dood te gaan, maar ik denk dat het de gevolgen zijn van doodgaan.”

Fraser heeft de dood verschillende keren bedrogen sinds het begin van de serie, en Heughan denkt dat zijn personage zeven van zijn negen levens heeft gebruikt.

De in Balmaclellan geboren ster zei: “We praten over Jamie’s negen levens… Ik denk dat hij er zeven of zes heeft gehad.

‘Elke keer kost het hem meer, weet je? Het is een interessante omdat ik denk dat het in de scripts staat, maar ik denk van wel [also] in de boeken van Diana.”

Elders in het interview besprak Heughan zijn seksscènes met zijn vrouw op het scherm – en de Schotse hartenbreker geeft toe dat hij ‘van die momenten geniet’ met actrice Caitriona Balfe.

Hij herinnerde zich een scène uit seizoen zes en zei: “Als hij terugkomt van een afwezigheid, herinner ik me zelfs dat ik die scène choreografeerde.

“Hij gooit zijn jas naar mevrouw Bug en springt de trap op en alleen het tempo ervan, en de lichtheid die hij in zich heeft.”

“Ik geniet echt van die momenten”, voegde Heughan eraan toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in