Operakat steelt de aandacht van baasje en miauwt zijn eigen melodie in virale TikTok

0
93


17 augustus 2022, 13:41 | Bijgewerkt: 17 augustus 2022, 16:59

Maura beschreef haar kat als een 'legende' in het bijschrift van haar nu virale TikTok

Maura beschreef haar kat als een ‘legende’ in het bijschrift van haar inmiddels virale TikTok.

Afbeelding: TikTok @maura.music


De opera-achtige spinner heeft de harten van TikTok-gebruikers overal gestolen met zijn melodieuze miauwen…

Maura Navarrete, die door @maura.music op TikTok gaat, is een 24-jarige sopraan- en middelbare schoolkoorlerares.

Terwijl ze haar zang oefende voor een camera, legde de Mexicaanse zangeres een onverwacht optreden vast… van haar Perzische kat, Max – volledige naam, Maximino.

Maura zong het klassieke lied van de Spaanse componist Enrique Granados de discrete man (‘The Discreet Lover’), maar slaagde er slechts in een paar noten in voordat Max in beeld verscheen.

In eerste instantie leek hij een beetje boos op de poging van de kat om haar voor de camera te blokkeren, maar al snel werd duidelijk dat Max de aandacht van zijn tienereigenaar was komen stelen door zelf een originele bewerking van de aria uit te voeren.

Maura’s ogen werden groot toen Max een virtuoze vocalisatie begon en kon niet anders dan giechelen om de vertolking van haar huisdier. Bekijk hieronder.

Lees verder: Kat heeft een kleine piano waarop hij speelt als hij honger heeft

Maura’s TikTok, oorspronkelijk gefilmd zeven jaar geleden, is nu meer dan vijf miljoen keer bekeken en ze heeft daaropvolgende video’s gemaakt met de meest furieuze operaster van de sociale media-app.

In de tweede video voert Maura Giulio Caccini’s uit solo stem werk Amarilli, mijn mooiewaarbij Max tussen elke regel ingrijpt en kijkers zijn nu beroemde muzikale miauwen schenkt.

TikTok-gebruikers beschreven het duet als “purrfect”, waarbij velen zeiden dat zowel de artiest als de spinner “naturals” waren.

Lees verder: Kalmeer je kat met onze Music for Pets-afspeellijst op Global Player

Maura voltooide onlangs een diploma in muziekeducatie en vocale uitvoering aan de University of the Incarnate Word in San Antonio, Texas, en studeert al meer dan 10 jaar klassieke zang.

Ze studeerde af om koordocent op de middelbare school te worden en zou na haar afstuderen haar eerste jaar werken, maar dit werd afgebroken.

Maura werd geboren met een derdegraads AV-hartblok en onderging eerder dit jaar een operatie om een ​​pacemaker operatief te implanteren. Maura is bezig met crowdfunding om de kosten van haar operatie, die in mei 2022 plaatsvond, af te betalen.

Tijdens haar herstelperiode van de laatste paar maanden heeft Maura meer zangcontent op haar sociale-mediaplatforms gepost en heeft Max zijn plaats ingenomen als co-ster van haar kanalen.

Persoonlijk wachten we op een vertolking van Rossini’s Grappig duet van twee kattenbeter bekend als ‘The Cat Duet’…LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in