Onze favoriete TikTok-foodies! | Jong Hollywood

0
89


(Tabitha Bruin/TikTok/@iamtabithabruin)

Beetje bij beetje nemen foodies TikTok langzaam over, waardoor we hunkeren naar voedsel waar we misschien nog nooit van hebben gehoord! Uiteindelijk komt het op een punt dat we er plaatsvervangend doorheen moeten leven om onze verlangens te bevredigen. Dus, hier is een lijst van enkele van onze favoriete foodies op TikTok die het allemaal mogelijk maken!

1. Tabitha Brown

Deze eerste fijnproever is er een die je had moeten zien aankomen, want ze is via TikTok en op onze tv-schermen terechtgekomen, en zelfs rechtstreeks in onze winkels! Momma Tabitha (@iamtabithabrown) staat bekend om haar ongelooflijk heerlijk ogende veganistische recepten en lieve motiverende berichten die ze over haar pagina verspreidt, vandaar de titel “The World’s Favorite Mom” ​​in haar bio!

2. Emily Mariko

Je kent deze volgende foodie (@emilymariko) misschien als de TikToker die viraal ging na het delen van haar zalm- en rijstrecept waar iedereen gek van werd! Nu is het haar kalme uitstraling die ervoor zorgt dat kijkers blijven kijken terwijl ze elke maaltijd heel voorzichtig bereidt, wat haar zo bevredigend maakt om naar te kijken.

3. Costco Mamma en Maddie

Dit moeder-dochterduo (@floridamomof3) laat geen eten of lekkers achter terwijl ze allerlei goodies beoordelen waardoor je wilt stoppen met wat je aan het doen bent en wilt zien waar alle hype over gaat! Het beste deel is dat het plezier niet eindigt bij Costco voor deze twee, aangezien Trader Joe’s, Sam’s Club en zelfs Buccee’s op hun beoordelingsradar staan!

4. Cee Foodie

Miss “Let’s Combine These Flavours” (@ceeefoodie) staat bovenaan onze foodielijst en met een goede reden! Met deze TikToker ziet elke maaltijd er geweldig uit, omdat ze precies afbreekt waar ze zich aan overgeeft en ervoor zorgt dat ze daar geen tijd aan verspilt!

5. Nicole Axelrod

Er komt een tijd dat onze zoetekauwen beginnen te kloppen, en Nicole is absoluut geen hulp! Deze koekjeskenner (@nicoleaxelrod) staat bekend om het beoordelen van de wekelijkse smaken van Crumbl Cookie, en haar opwinding wanneer ze ze probeert, zorgt ervoor dat we er net zoveel van willen houden als zij!

6. Zach en Tee

Eten is duidelijk de liefdestaal van dit stel en daar plukken we gelukkig de vruchten van! Dit fijnproeverspaar (@zach.chin) bereidt, bordt en duikt in allerlei soorten maaltijden, vooral die van hun cultuur, en we kunnen er nooit genoeg van krijgen of het eten!

7. Mariam

Deze laatste fijnproever heeft altijd heerlijke recepten om te delen waarvan het water alleen al bij het zien al in de mond loopt! Of het nu gaat om diner of desserts, Mariam (@mxriyum) heeft ons altijd gedekt! Haar serie “alles wat ik deze week in mijn keuken heb gemaakt” zal ervoor zorgen dat je elke kans die je krijgt een nieuwe maaltijd wilt bereiden!

Gelukkig kwijlen!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in