Onderbuikgevoel van vrouw op de vlucht in Idaho gaat viraal op TikTok

0
131


“Het maakt me echt nerveus”, zei de Idaho-loper tijdens haar training, terwijl ze haar tranen verstikte.

Screengrab van de TikTok-video van @sageandmaize

Samantha Macintyre was acht kilometer onderweg op een landelijke weg in Idaho toen ze, zei ze, een oude rode auto voorbij zag rijden. Een paar minuten later reed hij weer voorbij.

Een ongemakkelijk gevoel begon in haar maag door te dringen.

“Elke keer als hij door mij wordt gereden, heeft hij zijn arm uit het raam en kijkt hij achterom als hij voorbij rijdt”, zei Macintyre, die in de buurt van Bingham County woont, tegen de camera terwijl ze haar training voor een TikTok vastlegde. “Ik word er echt nerveus van.”

Verderop in haar run wordt Macintyre meer bezorgd en blijft haar run documenteren, haar angst piekt wanneer ze ziet dat dezelfde rode auto direct langs haar route verderop geparkeerd staat.

“Ik voel me hier niet goed bij. Ik moet langs deze auto rennen om terug bij mijn auto te komen,’ zei ze terwijl ze op de weg stopte. ‘Het is gewoon een van die dingen waarvan je denkt dat het jou niet zal overkomen totdat het jou overkomt. Ik wil niets riskeren.”

Macintyre’s angst kwam op de hielen van de ontvoering en dood van de 38-jarige hardloper Eliza Fletcher in Tennessee, een zaak die het land en vooral vrouwelijke hardlopers opschudde.

‘Eliza ging ook gewoon hardlopen in Memphis. Vertrouw altijd op je gevoel’, vertelde een andere persoon aan Macintyre.

De video van Macintyre resoneerde ook met miljoenen op TikTok, met meer dan 6 miljoen views en 9.000 reacties.

“Dit maakt me aan het huilen. Ik heb je angst gevoeld. Ik ben blij dat je veilig bent’, zei een vrouw, een opmerking die 38.000 likes kreeg.

Nadat ze de auto op de weg heeft gezien in haar video, besluit Macintyre haar ouders te bellen om haar op te halen en, verslikt, vraagt ​​ze een huiseigenaar in de buurt of ze in hun tuin mag staan ​​totdat haar moeder arriveert. Later praat ze met de politie over de rode auto.

“Wees alsjeblieft bewust van je omgeving als je gaat hardlopen”, zei Macintyre. “Als je een onderbuikgevoel hebt dat er iets niet goed voelt, ga dan alsjeblieft op dat onderbuikgevoel af. Wees gewoon veilig. Je bent liever veilig dan sorry.”

Bingham County ligt ongeveer 30 mijl ten zuidwesten van Idaho Falls.

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in