Ombré French Nails zijn TikTok’s nieuwste virale manicure-trend en perfect voor de herfst

0
133
Natalie Zalm
Gen Z’s favoriete platform voor het delen van video’s heeft het opnieuw gedaan. TikTok staat bekend om zijn vermogen om trends te creëren en te doorbreken, vooral als het gaat om de make-up- en schoonheidsindustrie. Makers van schoonheidsinhoud en nagelartiesten zijn enkele van de sterkste gemeenschappen in de app, verantwoordelijk voor virale trends zoals: geglazuurde donut nagels en swirl nagels.

Nu onderzoek van een van de snelst groeiende schoonheidswinkels in het VK Justmylook heeft de nieuwste onthuld manicure trend om viraal te gaan op de app. Volgens gegevens die door het bedrijf zijn geanalyseerd, zijn Google-zoekopdrachten naar “Ombré French nails” met 7700% gestegen, waarbij Tiktok-gebruikers de hashtag #ombrenails tot nu toe maar liefst 463 miljoen keer hebben bekeken en #ombrefrenchnails 7,9 miljoen keer.

MEER: We kunnen de geglazuurde donutmanicure niet overwinnen: een stapsgewijze zelfstudie

GERELATEERD: 8 chique nailart-trends die je dit festivalseizoen moet proberen

Afgeronde Ombré French Nails door TikToker @lightslacquer

De trend was het geesteskind van Instagram-nagelartiest @reallyhotgirl wie heeft uitgelegd? hoe maak je de look in een tutorial in mei, met het bijschrift: “Deze techniek is supereenvoudig, maar ziet er erg indrukwekkend uit, goed voor beginners.” Nu heeft het zijn weg gevonden naar TikTok waar het door de gebruiker is gepost @elennailedit.

Wat zijn Ombré French Nails?

De stijl omvat het gebruik van twee tinten nagellak aan elke kant van de nagel, die vervolgens aan de punt wordt omgekeerd om een ​​Franse manicure met optische illusie te creëren. De video is sindsdien meer dan 7,8 miljoen keer bekeken op het platform voor het delen van sociale media.

MEER: Deze parachutebroek is de nieuwste virale trend van TikTok

GERELATEERD: Siren Eyes zijn de favoriete nieuwe schoonheidstrend van TikTok

@annabuscarino Reageren op @Miaa ombré French nails pink edition 💕🎀👛 #pinknails #pinknailinspo #pinknailart #ombrenails #ombrefrenchnails #ombrenailstutorial #foryou #foryoupage #WorldPrincessWeek ♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj

De recente Barbiecore trend heeft zijn weg gevonden naar de wereld van Ombré French manicure met zoekopdrachten naar ‘felroze ombré-nagels’ die alleen al de afgelopen week met 450% zijn gestegen. TikTok heeft een talent voor het voorspellen van de grote schoonheidstrends, in juli voorspelde het de populairste verrassingsnageltrend van de zomer, de geglazuurde donutmani van Hailey Bieber. De ‘glazed donut manicure’ werd voor het eerst gespot op Hailey Bieber bij de 2022 Met Gala. Het was het handwerk van niemand minder dan de in LA gevestigde nagelstyliste Zola Ganzorigt. De nagelstijl domineerde TikTok, de hashtag #glazeddonutnails heeft momenteel meer dan 5 miljoen views op het Chinese sociale mediaplatform. De trend heeft een iriserende glans op een naakte nagel, die de glans van een… je raadt het al, geglazuurde donut nabootst.

@elennailedit Mat of glanzend? Gebruik gellak “Nutmeg” en “irish cream” van Lnailedit.com of link in bio #fyp #nail #fypシ Borderline – Tame Impala

Insgelijks Sirene Ogen werd een enorme beautytrend op het platform. Siren Eyes werd gespot op de feeds van verschillende make-upartiesten op TikTok, maar de term werd oorspronkelijk bedacht door TikTok MUA extraordinaire Danielle Marcandie meer dan 2,8 volgers heeft op de site voor het delen van video’s.

Vind je dit verhaal leuk? Meld je aan voor onze Hallo! Fashion nieuwsbrief om je wekelijkse ‘Fashion Fix’ rechtstreeks in je inbox te ontvangen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in