Olive Garden Engagement Shoot gaat viral op TikTok

0
72


Shea Cravens, een in Tennessee gevestigde fotograaf die Hunter La Shea Photography runt, plaatste vorige maand een TikTok- en Instagram-carrousel met de resultaten van een innovatieve verlovingsshoot.


“Als je Italië-vibes wilt voor je verlovingsfoto’s, maar je woont in Tennessee … dus maak je je foto’s in Olive Garden”, leest de tekst over de TikTok-video. Het bericht was zaterdag meer dan 23.000 keer bekeken.


De foto’s, die volgens haar berichten allemaal om zes uur ’s ochtends buiten het restaurant zijn genomen, werden door commentatoren als redelijk goed beoordeeld. Op de afbeeldingen poseert het paar voor stenen muren en een houten pergola, met bogen gemarkeerd door landschapsarchitectuur die de foto’s een vleugje groen geven. Ondanks dat ze in Olive Garden zijn, geven de foto’s een impressie van een villa in Italië. “Tennessee, maar met een beetje Italiaanse pit”, stond er bij.

Cravens reageerde op een aantal gemengde recensies in de commentarensectie en zei dat ze “duidelijk niet probeerde de locatie van de shoot te verbergen”, en zelfs zo ver ging dat ze de restaurantketen tagde.


Olive Garden reageerde op de foto van zijn officiële Instagram: “Eindelijk iemand die onze goede kant perfect heeft vastgelegd. 📸 Het was het wachten meer dan waard.”


Mis nooit meer een verhaal — meld u aan voor PEOPLE’s gratis wekelijkse nieuwsbrief om elke vrijdag het grootste nieuws van de week in je inbox te krijgen.


Carlsey Bibb en Caden Mills, het stel op de foto’s, gaan in oktober trouwen. Volgens BuzzFeed vroegen Bibb en haar verloofde om “iets anders” voor hun verlovingsshoot.


“Ik vroeg Shea – onze fotograaf en oude vriendin – of ze ergens had willen fotograferen, maar nog niet had gedaan”, vertelde Bibb aan de outlet. ‘Toen noemde ze Olive Garden!’

Cravens’ Instagram-bijschriften onthulden wat meer details, waar ze opmerkte dat ze het idee meer dan een jaar geleden kreeg, maar het concept nog niet in de praktijk had gebracht.


“Ik ben zo blij met het resultaat”, luidde het bijschrift. “Carlsey vroeg of ik ideeën of iets nieuws had dat ik wilde proberen voor hun verlovingsfoto’s en ik zei meteen: ‘Zooooo, ik zou dolgraag een zonsopgangsessie doen in Olive Garden’ [and] ze was er klaar voor, dus we deden het verdomde ding.”


“Toen we van plan waren om de verlovingsfoto’s van Carlsey en Caden te maken, had Carlsey het volste vertrouwen in mijn idee, en ik ben zo dankbaar”, zei Cravens tegen BuzzFeed.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in