Obama bespot om ‘pijnlijk’ ongrappige TikTok-stemvideo

0
10


Voormalig president Barack Obama wil de Democraten redden van een verpletterende tussentijdse nederlaag door op TikTok te verschijnen met een paar “pijnlijke” nerdy grappen, zeiden critici woensdag.

Obama ging naar het normaal jonge en hippe sociale-mediaplatform om kijkers aan te sporen te stemmen op ‘Under The Desk News’, dat Gen Z-ers een snelle kijk op actuele gebeurtenissen biedt.

In de sketch zit de voormalige leider van de vrije wereld onder een bureau met de gastheer, Vitus Spehar, en spoort hij de TikTok-ster aan om naar buiten te komen en te stemmen.

“Hier is het ding: je kunt blijven [under  the desk] voorlopig, maar als het tijd is om te stemmen, zul je moeten opstaan’, zegt Obama in de video die dinsdag werd gepost.

“Je hebt wetgeving op het gebied van klimaatverandering op de stemming, je hebt wapenveiligheid. En als we meer pro-choice leden van het Congres kunnen kiezen, kunnen we opnieuw instellen [sic] Roe v. Wade als de wet van het land.”

Spehar vraagt ​​dan: “Is het nu een slecht moment om te zeggen dat ik in 2008 op McCain heb gestemd?”

Voormalig president Barack Obama met TikTok-host
TikTok-gebruikers vonden de humor niet in de cameo van voormalig president Obama.
underthedesknews/TikTok

“Mmm… als je maar gestemd hebt”, antwoordt Obama grijnzend.

Obama werd woensdag ronduit als wanhopig bespot door conservatieven en smaakmakers omdat hij in de video verscheen.

“Obama heeft zich officieel aangesloten bij het nieuwe onfeilbare plan van de Democraten voor wanneer ze een agenda moeten pushen. Samenwerken met TikTokers… Samenwerken met TikTokers,” Libs of TikTok getweet.

Anderen zeiden dat zijn oneliners gewoon niet landden.

“Oooh dit is pijnlijk” tweette Andrew Grueleen rechter van het Voedselnetwerk.

Voormalig president Barack Obama met TikTok-host
De voormalige president sloot zich aan bij Under The Desk News om mensen naar de stembus te duwen voor tussentijdse verkiezingen op 8 november.
underthedesknews/TikTok

Stephen Miller, een redacteur bij The Spectator, grapte dat het optreden van de ex-president zo slecht was dat het verboden zou moeten worden.

“Obama doet mee aan TikTok, een legitieme bedreiging voor de nationale veiligheid”, Hij schreef.

De video was woensdagmiddag 1,4 miljoen keer bekeken op TikTok.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in