North West verandert zus Chicago in haar voor de TikTok-make-overtrend

0
16


Gepubliceerd: 2023-01-01T15:12:36

Bijgewerkt: 2023-01-01T15:12:58

De dochters van Kim Kardashian hebben deelgenomen aan de nieuwste make-overtrend om TikTok over te nemen, waarbij North zich net als zij in Chicago kleedde.

De negenjarige North West is het afgelopen jaar een grote ster op zich geworden op TikTok. Ze deelt een account met haar moeder, Kim Kardashian, genaamd ‘kimandnorth’. Het heeft meer dan 12 miljoen volgers.

De jonge ster uploadt voortdurend TikToks over de nieuwste trends in de app, vaak met leden van haar familie.

Een van de trends die de app heeft overgenomen, is dat gebruikers hun gezinsleden in hen veranderen. Ze laten een voor-clip zien van wat die persoon gewoonlijk draagt, en vervolgens een na-video van hen gekleed in een geheel nieuwe look, waarbij veel van deze video’s miljoenen vind-ik-leuks en weergaven krijgen.

Artikel gaat verder na advertentie

North besloot dat ze de trend zou uitproberen op haar jongere zus, de 4-jarige Chicago West, en fans vonden het geweldig.

In het eerste deel van de video draagt ​​Chicago een Batman-jurk, maar nadat ze is verdwenen en weer tevoorschijn komt van achter een muur, is ze gekleed in een van North’s outfits, met een T-shirt met print, een korte broek, een zwarte zonnebril en andere accessoires.

“Mijn zus tegen mij keren”, schrijft North bij de video. De video kreeg meer dan 600.000 likes en 3,5 miljoen views.

Ondanks de frequente activiteit van North op de app, onthulde Kim Kardashian in een podcastaflevering dat ze een aantal beperkingen heeft voor haar dochter als het gaat om haar gebruik van TikTok. Dit houdt in dat je de app alleen op de telefoon van Kim kunt gebruiken en dat reacties op het kimandnorth-account zijn uitgeschakeld.

Artikel gaat verder na advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in