North West heeft strikte regels voor het gebruik van TikTok

0
60


North West mag niet scrollen of TikTok gebruiken op haar eigen beltegoed: Bang Showbiz

North West mag niet scrollen of TikTok gebruiken op haar eigen beltegoed: Bang Showbiz

Kim Kardashian was het met haar vader Kanye West eens over een strikte regel voor het gebruik van TikTok door North West.

Het negenjarige meisje van de SKIMS-oprichter mag video’s maken op haar gezamenlijke account met haar moeder, die in veel van de clips voorkomt, maar ze moet de telefoon van haar ouders gebruiken en mag niet door andere TikToks bladeren.

In een gesprek met Gwyneth Paltrow op haar ‘Goop’-podcast, zei de moeder van vier kinderen – die ook Chicago, vier, Psalm, drie en Saint, zeven heeft met ex-man -: “Het kan alleen op mijn eigen telefoon zijn . Het is niet iets waar ze naar kan scrollen en naar dingen kan kijken.

“Wij doen niet aan commentaren.”

North gebruikt de app als haar creatieve uitlaatklep.

Kim voegde eraan toe: “Ze vindt het heerlijk om te doen en het maakt haar zo gelukkig. Ze is zo onschuldig in zoveel opzichten.”

De ‘Good Morning’-rapper zei eerder dat North zich “tegen (zijn) wil” mocht aansluiten bij de app voor het delen van video’s.

Hij schreef eerder dit jaar: “AANgezien dit mijn eerste echtscheiding is, moet ik weten wat ik moet doen als mijn dochter tegen mijn wil op Tik Tok wordt gezet? (sic)”

Het moeder-en-dochterduo lanceerde de gezamenlijke rekening in november 2021.

Kim, 42, en Kanye, 45, gingen eerder dat jaar uit elkaar.

Kim kreeg het advies om North niet toe te staan ​​TikTok Lives te doen door Mason Disick – de 13-jarige zoon van Kim’s zus Kourtney met haar ex Scott Disick – nadat Kim haar had verteld dat ze er een begon terwijl ze dat niet mocht.

Mason zei in sms-berichten aan zijn tante: “Hallo, ik wil North niet oneerbiedig behandelen, maar ik denk niet dat ze de levens moet doen tenzij er iemand bij haar is, omdat mensen altijd schermopnamen maken en ze misschien informatie vertelt die niet correct is.” en dat soort dingen, waar ze spijt van zal krijgen.

“Ik deed precies hetzelfde als zij, ik zou de levens doen en nu heb ik er spijt van dat ik een van de dingen heb gezegd die ik heb gezegd.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in