North en Chicago West Twin in nieuwe TikTok, Kim K legt de regels voor sociale media van haar kind uit

0
11


Als oudste van de Kardashian-West-kinderen heeft North meer tijd in de schijnwerpers gestaan ​​dan al haar broers en zussen. Haar vroegste jaren werden gedocumenteerd Op de hoogte blijven van de Kardashians. Nu heeft de wereld het jonge meisje zien opgroeien via haar gezamenlijke TikTok-account met haar moeder.

In het verleden was het gebruik van sociale media door de 9-jarige een bron van onenigheid tussen haar ouders. De realityster moedigt haar dochter aan om plezier te hebben en zichzelf uit te drukken in creatieve en gekke online video’s. Tegelijkertijd is Ye meer gefocust op het beschermen van de privacy en onschuld van zijn kinderen.

Tijdens een recente verschijning op De rommel Podcast, Kim en Gwyneth Paltrow hadden een openhartig gesprek over het navigeren door de online ruimte als ouder. “[TikTok] kan alleen op mijn eigen telefoon zijn, ‘vertelde de moeder van vier kinderen de actrice over haar regels met haar kinderen.

“Het is niet iets waar ze naar kan scrollen en naar dingen kan kijken”, vervolgde Kardashian. “Wij doen niet aan commentaren. Ze doet het graag en wordt er zo blij van. Ze is op zoveel manieren zo onschuldig, ‘merkte ze ook op.

Hoewel de geblokkeerde commentaarsectie sommige TikTok-gebruikers teleurgesteld achterlaat, heeft de inhoud van North de afgelopen maanden onmiskenbaar impact gehad – vooral wanneer iemand behoefte heeft aan een snelle lach of een feelgood-moment.

Chicago West, North West en Kim Kardashian zijn te zien in Midtown op 13 juli 2022 in New York City. (Foto door Gotham/GC Images)

In een van haar recente video’s veranderde de internetsensatie haar kleine zusje, Chicago West, in haar mini-me.

In navolging van degenen die hebben deelgenomen aan de uitdaging “mijn moeder in mij veranderen” op de app, gaf North er haar eigen draai aan door haar broer of zus als haar te stylen.

Aanvankelijk zien we de 4-jarige een Batgirl-kostuum en geruite Vans dragen. Als ze terugkomt, ziet ze er echter precies uit als grote zus, met een zwart grafisch T-shirt, een korte broek met print en een rechthoekige zonnebril.

Bekijk de gezonde video hieronder voor jezelf en kom later terug voor meer nieuws over popcultuur.

[Via] [Via]LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in