Nieuwe TikTok-rage, het ‘Leeuwendieet’, laat TikTokers zout, vlees, water en niets anders eten

0
11


Ook wel het ‘carnivoordieet’ genoemd, sommigen TikTok gebruikers beweren dat het volgen van het “leeuwendieet” kan leiden tot “wonderbaarlijke gezondheidsvoordelen”.

De regels van de eetpatroon zijn eenvoudig: geen fruit, geen groenten, geen frisdrank en alleen “herkauwende” dieren zijn toegestaan, die worden gedefinieerd als plantenetende grazende zoogdieren zoals schapen, geiten en bizons. Nog een regel: de enige toegestane smaakmaker is zout.

Het dieet heeft veel aandacht gekregen op TikTok, met de hashtag “theliondiet” trending op het platform met meer dan 14,8 miljoen views en er komen er steeds meer bij.

LAWMAKERS HEEFT WAARSCHUWINGEN OVER TIKTOK, ROEP OP NATIONAAL VERBOD: ‘DIT IS DIGITALE FENTANYL’

Een mannelijke leeuw.

Een TikTok-gebruiker – “@roryskitchen” – ging viraal op TikTok nadat hij een uitleg over het “leeuwendieet” had gepost. Alleen al die video is al bijna tien miljoen keer bekeken op het platform, terwijl de rest van zijn doorlopende serie nog eens miljoenen keer bekeken is.

“Als iemand die intolerant is voor alles onder de zon, dacht ik dat het mijn plicht was om dit dieet te proberen om te zien of het mijn gezondheidsproblemen zou oplossen”, zei hij in een van zijn eerste TikTok-video’s waarin hij de 30-dagen gezondheidstoestand documenteerde. uitdaging.

Meer specifiek zei de populaire TikToker, die 221.000 volgers en 2,8 miljoen likes op TikTok heeft, dat hij met het dieet begon in de hoop dat hij zijn “ontstoken en lekkende darm, auto-immuunsymptomen en gezondheidsproblemen” zou kunnen genezen. Hij gaf ook toe nieuwsgierig te zijn naar hoe zijn “poep” zou worden be├»nvloed door een dieet van alleen vlees, zout en water.

DESKUNDIGEN WAARSCHUWEN VOOR DE GEVAREN VAN HET GEBRUIK VAN TIKTOK OP SCHOLEN

De CensorTrack-database van het Media Research Center volgde permanente verboden op TikTok.

De CensorTrack-database van het Media Research Center volgde permanente verboden op TikTok.
(Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

De eerste dag van zijn vleesetende dieet beweerde hij dat hij “de beste nachtrust” had. Later zei hij dat hij meer “regelmatige” stoelgang had dan voordat hij met het dieet begon.

TikToker “roryskitchen” legde uit dat Jordan Peterson, presentator van Daily Wire+, en zijn dochter, podcaster Mikhaila Peterson, hem inspireerden om met het “leeuwendieet” te beginnen in de eerste van zijn vele video’s die zijn reis beschrijven.

“Ik bleef clips zien van @mikhailapeterson en Jordan B Peterson zweefde rond op mijn FYP, Reels & Shorts en praatte over hoe ze op deze manier chronische auto-immuunziekten genazen’, schreef hij in een bijschrift.

JOE ROGAN SLAMS TIKTOK: ‘HET EINDIGT ALS CHINA AL JE GEGEVENS HEEFT’

Jordan Peterson spreekt met Sky News over de dreiging die een sociaal kredietsysteem vormt voor westerse landen.

Jordan Peterson spreekt met Sky News over de dreiging die een sociaal kredietsysteem vormt voor westerse landen.
(Screenshot/Sky Nieuws)

Jordaan Peterson zei dat hij “de eerste week” van het “leeuwendieet” stopte met snurken, eraan toevoegend dat zijn “psoriasis verdween” in een aflevering van de “Joe Rogan Experience”.

Mikhaila Peterson prees het dieet op dezelfde manier in een TEDx-talk. De gastheer van “The Mikhaila Peterson Podcast”, die ook jarenlang aan chronische ziekten leed als tiener en jongvolwassene, zei tijdens haar toespraak dat haar “depressie wegging” en dat haar “vermoeidheid voor het eerst sinds groep 8 wegging”. .

TikToker “roryskitchen” zit momenteel op dag 23 van zijn 30-dagen dieet. Hij zei dat hij “enthousiast was om te zien wat de toekomst biedt”, maar dat hij niet echt “meer kracht” voelde door dit dieet.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in