Nieuwe Samsung Smart-koelkast heeft een groot scherm voor TikTok, Amazon

0
10


  • Samsung heeft zijn nieuwste slimme koelkast aangekondigd, de Bespoke Refrigerator Family Hub Plus.
  • De nieuwe koelkast bevat een 32-inch scherm, zodat gebruikers TikTok-video’s kunnen bekijken en Amazon-boodschappen kunnen kopen.
  • Het is de nieuwste toevoeging aan de SmartThings-productlijn voor thuisgebruik van Samsung, hoewel er geen releasedatum is.

Samsung heeft zojuist zijn nieuwe slimme koelkast aangekondigd, de Bespoke Refrigerator Family Hub Plus, de nieuwste toevoeging aan zijn lijn van Family Hub slimme koelkasten.

De koelkast heeft een 32-inch, ingebouwd verticaal touchscreen – meer dan het dubbele van het scherm van het bestaande model – waarmee gebruikers TikTok-video’s kunnen bekijken en boodschappen kunnen bestellen op Amazon. Video’s kunnen worden geminimaliseerd tot een kleiner venster, zodat gebruikers kunnen multitasken op het scherm.

De Family Hub Plus wordt ook geleverd met de Samsung TV Plus-service, die meer dan 190 tv-kanalen in de VS en 80 kanalen in Zuid-Korea omvat die gratis toegankelijk zijn.

Naast het cloudopslagsysteem OneDrive van Microsoft is de slimme koelkast nu ook gekoppeld aan de Google Foto’s-cloud, waarmee gebruikers persoonlijke foto’s op het scherm kunnen tonen. Kunst kan ook op het scherm worden weergegeven via de Bespoke Atelier-app van Samsung.

Via de SmartThings app kan de koelkast de luchtzuivering aansturen en het energieverbruik monitoren.

De Family Hub Plus is een uitbreiding van Samsung’s SmartThings-thuisproductlijn, die in 2016 werd gelanceerd en tot doel heeft taken te automatiseren via een verbonden huis.

Lee Jun-hwa, vice-president van de afdeling huishoudelijke apparaten van Samsung Electronics, zei dat de nieuwe koelkast “een enorm uitgebreide ervaring biedt” die “de innovatie en evolutie van koelkasten zal leiden door stijltrends te weerspiegelen”, aldus een persbericht van Samsung. geschreven in het Koreaans.

Samsung heeft niet gezegd hoeveel de koelkast gaat kosten of wanneer deze te koop zal zijn. Meer informatie kan worden verstrekt wanneer de koelkast wordt getoond op de Consumer Electronics Show 2023 – ’s werelds grootste showcase voor consumententechnologie in Las Vegas – die op 5 januari begint.

Samsung op maat gemaakte koelkast plus

De nieuwe koelkast kan verbinding maken met elk smart device van Samsung.

SamsungLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in