Nick Cannon sluit zich aan bij tweeling Monroe en Marokkaanse, 11, in Silly TikTok Dance: ‘Dad Never Keeps Up’

0
95


Nick Cannon sluit zich aan bij de tweeling Monroe en Moroccan voor een TikTok-dans en ze zijn bijna zo groot als hij

Nick Cannon sluit zich aan bij de tweeling Monroe en Moroccan voor een TikTok-dans en ze zijn bijna zo groot als hij

Nick Cannon/TikTok

Nick Cannon vindt het geweldig om zijn pre-tienertweeling bij te houden.

De Wild N’ Out gastheer sloot zich aan bij Marokkaan en Monroe, 11, voor een dwaze TikTok die maandag werd gepost.

Dansend op een versnelde versie van Chris Browns debuutsingle “Run It”, hadden de kinderen hun choreografie onder de knie terwijl vader worstelde.

“Papa houdt TikToks nooit bij☠️”, schreven ze bij de video.

“Dit maken was erg chaotisch! 🤷🏾‍♂️ #coryxkenshin @#nickcannon #dance #kids #fun #fyp”, schreef de vader van 12 bij de foto.

Mis nooit meer een verhaal – meld u aan voor PEOPLE’s gratis dagelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het beste wat PEOPLE te bieden heeft, van sappig nieuws over beroemdheden tot meeslepende human interest-verhalen.

Het trio deelde ook een bloopervideo van het maken van de TikTok, wanneer de dans Cannon, 42, vereist om voorover te buigen en Monroe omver te werpen, die vervolgens in Marokkaans valt en hem omver gooit.

De volgende dag waren Monroe en haar vader er weer mee bezig. Ze verschijnt in een roze hoodie en mond mee met een geluid, terwijl ze zingt: “I’m petty, yeah yeah I’m petty.”

Monroe danst over het scherm, met de Gemaskerde zanger gastheer volgt achter haar, vrolijk meezingend.

“Je gedraagt ​​je net als je vader”, luidt het bijschrift bij de video, terwijl Cannon eraan toevoegt: “wij kleinzielig”, in het bijschrift van de video.

VERWANT: Mariah Carey deelt besneeuwde foto’s van een leuke dag met de 11-jarige tweeling Monroe en Moroccan

In augustus deelde de cabaretier een mooie video waarin Monroe danste en lipsynchroniseerde met een van Carey’s hitnummers ‘Emotions’.

In de clip wikkelden Cannon en Monroe zich in grote dekens terwijl ze samen naar het nummer jamden en zelfs probeerden haar iconische hoge toon te imiteren.

“Geen betere manier om onze dag te beginnen!! All in our #Emotions!!” Cannon schreef, tagging Carey, 53, in het bijschrift.

Cannon deelt Monroe en Moroccan met Mariah Carey. Hij deelt ook een tweeling, Zion en Zillion, 19 maanden, en 10 weken oude dochter Beautiful Zeppelin met Abby De La Rosa.

De Dat allemaal aluin is ook vader van zonen Rise Messiah, 3 maanden, en Golden Sagon, 5½, en dochter Powerful Queen, 2, met Brittany Bell, zoon Legendary Love, 6 maanden, met zonsondergang verkopen’s Bre Tiesi; en dochter Onyx Ice, 4 maanden, met de eerste Prijs klopt model LaNisha Cole

Onlangs verwelkomde hij dochter Halo Marie, 6 weken oud, met Alyssa Scott, met wie hij ook overleden zoon Zen deelt, die stierf op 5 maanden oud als gevolg van hersenkanker.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in