“Nep Neymar” gaat viraal op TikTok om fans op het WK in Qatar voor de gek te houden

0
83


Gepubliceerd: 2022-12-04T16:07:35

Bijgewerkt: 2022-12-04T16:09:15

Een imitator van Neymar is hilarisch viraal gegaan op TikTok nadat hij fans tijdens de 2022 FIFA World Cup in Qatar had laten denken dat hij de echte Braziliaanse voetballer was.

Neymar is een van de grootste namen in het wereldvoetbal, onlangs speelde hij voor Brazilië tijdens de lopende FIFA Wereldbeker in Qatar.

Hij staat ook (weliswaar in veel mindere mate) bekend om zijn optredens in de online gaming-community, het aanmelden om wat CS:GO te spelen rond zijn WK-wedstrijden en voordat hij een Facebook Gaming-maker werd.

Hoewel zijn toernooi misschien voortijdig werd beëindigd door een enkelblessure, was de Braziliaanse superster nog steeds aanwezig bij de wedstrijden van zijn land en moedigde hij zijn teamgenoten aan in hun streven naar een zesde WK.

Artikel gaat verder na advertentie

Zijn bekendheid heeft zelfs imitators aangetrokken, van wie er één nu viraal is gegaan op TikTok in een video die zowel bizar als hilarisch is.

Neymar-imitator gaat viraal terwijl hij Qatar World Cup-fans voor de gek houdt

De TikTok, gepost door voetbalnieuws en media-account ESPNFC, heeft meer dan 2,3 miljoen views en 140.000 likes verzameld op het platform voor het delen van video’s.

Het toont een Neymar-imitator die uit een bus stapt in volledig Braziliaans trainingspak, het publiek begroet en foto’s maakt met een groot aantal fans.

Hij ondertekent zelfs een handtekening met ongelooflijke branie, starend naar de ontvanger en veegt de pen over de pagina.

De schertsvertoning viel neer toen de cameraman dicht bij ‘Neymar’ kwam en besefte dat zijn Adidas-shorts eigenlijk de branding droegen van een bedrijf genaamd ‘abibos’.

Artikel gaat verder na advertentie

Kijkers op TikTok vonden de hele affaire hilarisch, met een opmerking: “De man die met hem op de foto ging, wordt zo hard voor de gek gehouden als hij zegt dat hij Neymar heeft ontmoet.”

Een ander grapte dat het “Neymar van Wish” was, terwijl een ander gewoon dol was op “How he did the signature”.

Gewoon weer een dag op TikTok, bewijzen dat alles en nog wat viraal kan gaan als het vreemd genoeg is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in