Navigeren door je TikTok-inbox

0
123


De TikTok-app is opgedeeld in vijf verschillende tabbladen die je onder aan je scherm kunt vinden: Home, Vrienden, de berichtpagina, Inbox en Profiel. Het tabblad Inbox dient als een hub voor meldingen, directe berichten, schermtijdrapporten, TikTok Lives en verhalen van degenen die je volgt.

Het tabblad Inbox zelf is ook opgedeeld in eigen secties. Hier leest u hoe u door die verschillende secties navigeert om ervoor te zorgen dat u nooit een melding mist…


De sectie Activiteiten op TikTok

Wanneer je voor het eerst naar je TikTok-inbox navigeert, zie je een overzicht van nieuwe meldingen verschijnen onder Nieuwe activiteiten. Er verschijnen slechts twee meldingen tegelijk op deze pagina en als je meer dan twee meldingen hebt, verschijnt er een knop die je naar de rest van je nieuwe meldingen brengt.

Zo navigeert u door het gedeelte Activiteiten om een ​​volledig overzicht van alle meldingen te krijgen:

  1. Open uw Postvak IN.
  2. Tik Activiteiten of Nieuwe activiteiten (afhankelijk van of je nieuwe meldingen hebt of niet). Dit brengt je naar een compleet overzicht van meldingen met de meest recente bovenaan.

  3. Om te filteren op een specifiek type melding, tik je op Alle activiteiten bovenaan het scherm.
  4. Kies het meldingstype waarnaar u zoekt (Vind ik leuk, Opmerkingen, Vraag en antwoord, Vermeldingen en tagsof Van TikTok).


In de TikTok Inbox zie je vaak meldingen samengevat als “[username] en X anderen.” Als je een echte lijst wilt zien van elk account dat een TikTok-bericht leuk vond, kun je dat doen door op “X anderen” te klikken of op de drie stippen die naast de profielafbeeldingsvoorbeelden verschijnen.

Je TikTok-activiteitengedeelte is ook waar je schermtijdrapporten krijgt, als je ervoor kiest om je hiervoor aan te melden. Andere meldingen zijn onder meer uw schermtijdrapporten en promoties. TikTok-schermtijdrapporten kunnen worden gebruikt om u te helpen uw tijd op de TikTok-app te beperken.

Een belangrijk ding om op te merken over activiteiten: dit is waar je meldingen krijgt van volgverzoeken die worden goedgekeurd, maar nieuwe volgermeldingen verschijnen hier niet. Nieuwe volgers vind je onder Berichten.

De sectie Berichten

Het gedeelte Berichten van de TikTok Inbox bevat berichten tussen vrienden, evenals alle meldingen van nieuwe volgers. Meldingen van nieuwe volgers verschijnen altijd boven je eerste berichtgesprek.

Wanneer er een nieuwe verbinding tot stand wordt gebracht op TikTok en je volgt iemand die jou terugvolgt of omgekeerd, maakt TikTok een nieuw berichtgesprek aan dat bovenaan je gesprekken verschijnt, net onder Nieuwe volgers. TikTok zal een notitie bevatten waarin je wordt gevraagd gedag te zeggen tegen je nieuwe TikTok-verbinding.

Tik op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van de Inbox-pagina om een ​​nieuw berichtgesprek te starten.

TikTok Levens en Verhalen

Bovenaan het tabblad Inbox vind je de TikTok Lives en TikTok Stories van degenen die je volgt. Om je eigen TikTok-verhaal te maken, kun je op je profielfoto tikken die in de linkerbovenhoek van het tabblad Inbox verschijnt.

Tik op de profielfoto van het account dat je wilt bekijken om TikTok Lives and Stories te bekijken.

Weten hoe u uw TikTok-inbox kunt beheren

Het kan makkelijker zijn dan je denkt om een ​​melding op je TikTok-account te missen. Met volgermeldingen die in een apart gedeelte verschijnen van vind-ik-leuks, opmerkingen en vermeldingen, mis je er misschien een.


En als u een populair account heeft dat consequent een groot aantal meldingen ontvangt, is het belangrijk om te weten hoe u meldingen kunt segmenteren in secties die gemakkelijker te begrijpen en te verwerken zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in