Nature Valley lanceert unieke beloningswinkel op TikTok voor duurzame gezinnen met Stephen “tWitch” Boss en Allison Holker-Boss

0
147


MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)–Dit terug-naar-schoolseizoen lanceert Nature Valley een uniek beloningsprogramma op TikTok voor gezinnen die duurzame keuzes maken om te verminderen, hergebruiken en recyclen. Vanaf vandaag, tot en met 11 september, kunnen gezinnen die hun duurzame praktijken delen via TikTok met de hashtag #ReTokForNature een promocode ontvangen, waarmee ze toegang krijgen tot gratis en exclusieve merch en schoolbenodigdheden in de nieuwe ReTok Shop van Nature Valley.

Nature Valley werkt samen met Stephen ’tWitch’ Boss en Allison Holker-Boss, ouders, professionele dansers en televisiepresentatoren, om terug naar school te gaan in een duurzame beweging voor gezinnen in het hele land. Van het recyclen van lunchboxafval van kinderlunches tot het upcyclen van modeartikelen, tWitch en Allison implementeren regelmatig duurzame praktijken in hun huishouden.

“We vinden het geweldig dat Nature Valley duurzaamheid net zo waardeert als wij. Allison en ik zijn verheugd om samen te werken met dit iconische snackmerk om The Nature Valley ReTok Shop te debuteren, waarbij gezinnen worden beloond voor het verminderen, hergebruiken en recyclen van dit back-to-school-seizoen, “zei tWitch. “We kunnen niet wachten om de unieke manieren te zien waarop fans duurzame keuzes implementeren in hun eigen huishouden, en misschien een paar nieuwe tips en trucs leren voor ons eigen gezin!”

In de Nature Valley ReTok Shop vind je back-to-school must-have items, waaronder rugzakken en waterflessen van gelijkgestemde merken zoals LLBean, Posted, Stasher en meer, zolang de voorraad strekt, aangezien de hoeveelheden beperkt zijn. Dit is de eerste keer dat een merk een één-op-één duurzaamheidsbeloningsprogramma op TikTok heeft gelanceerd met een samengestelde winkel van gelijkgestemde, duurzame merken met gratis, onderscheidende en originele items in samenwerking met makers.

“We weten dat terug naar school een gekke tijd van het jaar kan zijn voor gezinnen, dus we wilden een leuke manier bieden om gezinnen te belonen voor het vieren van duurzaamheid”, zegt Kate Herbert, Senior Brand Experience Manager, Snack Bars bij General Mills. “Samenwerken met TikTok stelt ons niet alleen in staat om goederen te schenken om goed te doen, maar ook om massa’s nieuwe ideeën voor gezinnen te crowdsourcen om de natuur te beschermen en te behouden, iets waar we bij Nature Valley super gepassioneerd over zijn.”

Tot en met 11 september worden nieuwe items die in samenwerking met duurzame TikTok-makers zijn gemaakt, in drie fasen aan de winkel toegevoegd: Verminderen, hergebruiken en Recyclen. Fans krijgen de mogelijkheid om maximaal één (1) gratis item per fase te scoren.

In 2021 lanceerde Nature Valley de allereerste recyclebare reepverpakking ooit voor zijn Crunchy Bars met de belofte om tegen 2025 100% recyclebare verpakkingen te maken. Het initiatief maakt deel uit van een grotere inspanning van General Mills om een ​​meer recycleerbare verpakking te creëren. toekomst, de milieu-impact van verpakkingen verminderen door meer gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen, innoveren om de materialen te verbeteren en tegelijkertijd de eigenschappen van haar producten beschermen.

Ga voor meer informatie over het #ReTokForNature-programma en shop naar shop.naturevalley.com en volg @officialnaturevalley en @twitchtok7 op TikTok.

Over Nature Valley

Nature Valley gelooft dat de natuur het beste in ons allemaal naar boven haalt. Daarom streeft het merk er voortdurend naar om mensen met de natuur te verbinden, niet alleen door middel van Nature Valley-bars, maar ook door ervaringen in de buitenlucht. Het merk zet zich in om de energie van de natuur toegankelijk te maken voor toekomstige generaties door de natuur zelf te behouden en te beschermen. Door een samenwerking met de National Park Foundation heeft het merk onlangs de toegang tot paden in het hele land hersteld. Met toegang tot 10.000 mijlen die onlangs zijn voltooid, heeft het merk zich gecommitteerd aan nog eens 10.000 mijl die naar verwachting in 2023 zullen worden voltooid. Als maker van de categorie mueslirepen in 1975, biedt Nature Valley een breed scala aan producten in bars, snacks en muesli met een verkoop van 3,6 miljard mueslirepen wereldwijd elk jaar. Bezoek NatureValley.com voor meer informatie.

Over General Mills

General Mills maakt voedsel waar de wereld van houdt. Het bedrijf laat zich leiden door zijn Accelerate-strategie om aandeelhouderswaarde te vergroten door moedig zijn merken op te bouwen, meedogenloos te innoveren, zijn schaal te ontketenen en voor het goede te staan. Het portfolio van geliefde merken omvat bekende namen zoals Cheerios, Nature Valley, Blue Buffalo, Häagen-Dazs, Old El Paso, Pillsbury, Betty Crocker, Yoplait, Annie’s, Wanchai Ferry, Yoki en meer. Met het hoofdkantoor in Minneapolis, Minnesota, VS, genereerde General Mills in het fiscale jaar 2022 een netto-omzet van $ 19,0 miljard. Bovendien bedroeg het aandeel van het bedrijf in de niet-geconsolideerde netto-omzet van de joint venture US $ 1,1 miljard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in