Naseem Shah’s TikTok-account heeft Pakistanen met ontzag

0
74


Pakistanen hebben onlangs het TikTok-account van de 19-jarige cricketspeler Naseem Shah ontdekt na zijn spectaculaire optreden in de Azië Cup die leidde tot de overwinning van het team in een van de cruciale wedstrijden.

Pakistan en Afghanistan gingen het tegen elkaar op in een van de beslissende wedstrijden van de Azië Cup die momenteel plaatsvindt. De kijkers waren de hoop op het winnen van de ‘Green Shirts’ bijna kwijt, want ze hadden elf runs nodig in de laatste over met al 9 wickets.

Op dat moment scoorde de jonge speler die bekend staat om zijn bowlen, in een onverwachte wending van gebeurtenissen, twee opeenvolgende zessen, waarmee de kwalificatie van Pakistan voor de finale werd bevestigd.

Onmiddellijk waren videoclips en bewerkingen van zijn iconische zessen overal op sociale-mediaplatforms te vinden, waar Pakistaanse fans zich verheugden en hilarische memes maakten om de gedenkwaardige overwinning te vieren. De virale clips wekten de interesse van gebruikers van sociale media voor de speler en zijn levensstijl, waardoor mensen zijn TikTok-account ontdekten.

Mensen hebben de Quetta Gladiator-speler geprezen voor het bijhouden van een goed onderhouden en “beheerd” account. “Ook Naseem Shah heeft een van de best beheerde TikTok-accounts”, deelde een gebruiker.

Een gebruiker maakte zelfs een Twitter-thread waarin hij de inhoud beschrijft die daar wordt geüpload en kroonde de bowler tot “een echte gen z-rep” omdat hij actief was op het populaire videoplatform. Ze konden ook theoretiseren dat iemand anders zijn account beheert, aangezien alles daar “gesorteerd is op tags en afspeellijsten”.

“Draad om Naseem Shah’s officiële TikTok te bespreken. Toegegeven, het is de best samengestelde onder spelers, maar het is een geschenk dat blijft geven. Een echte Gen Z-vertegenwoordiger.”

“Zodra je op zijn pagina belandt, word je verwelkomd met een zeer twijfelachtige selectie van nummers, maar ik twijfel niet en klaag niet”, vervolgde een andere tweet van de thread. “Het is duidelijk dat iemand zijn TikTok opneemt en beheert (die trouwens alles op tags en afspeellijsten heeft gesorteerd), een PR-manager zo je wilt. Maar onze jongen is hier voor en hij is een natuurtalent rond camera’s.”

Ze merkten ook hoe de inhoud recentelijk is overgegaan van persoonlijk naar het opnieuw plaatsen van ‘fancams’ (door fans gemaakte bewerkingen) terwijl de cricketspeler bekendheid blijft verwerven in ‘belangrijke optredens’.

Het deelde verder: “Onlangs is er minder rauwe persoonlijke inhoud en meer fancams opnieuw posten, bijna alsof hij een van de belangrijkste optredens van zijn leven geeft in een internationaal toernooi, maar een hart wil wat het wil, dus alsjeblieft als je in de buurt bent van Naseem Shah vertel hem om ons meer te geven.”

Sommigen waardeerden de daad van eigenliefde van de tiener om zijn bewerkingen op zijn account te plaatsen, en noemden hem een ​​”chill” persoon.

Er waren ook mensen die hun mening gaven dat de speler een social media manager nodig heeft omdat hij daar “alles” plaatst. “Naseem Shah heeft een social media manager nodig. Bro zet alles op TikTok.”

Sommigen wezen erop dat de snelle bowler bewerkingen plaatste die bedoeld waren om de draak te steken met het Indiase cricketteam op zijn officiële account, erop wijzend dat de humoristische activiteit vanuit professioneel oogpunt een beetje zorgwekkend zou kunnen zijn. “Ik kan niet geloven dat Naseem Shah deze bewerkingen vanaf zijn officiële TikTok-account plaatst”, grapte een gebruiker.

Maar aangezien zijn carrière nog maar net is begonnen, hebben fans er het volste vertrouwen in dat de speler geleidelijk de verschillende aspecten van het professionele cricketspeler zal leren. Ze hebben ook hoge verwachtingen van het verborgen juweeltje om in de toekomst nog meer succes te behalen en geloven dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team waar het land trots op is.

Heb je iets toe te voegen aan het verhaal? Deel het in de reacties hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in