Na het aanwerven van een nieuwe manager voegt Underscore Talent TikTok-sterren Kodasteven, MeiMonstaa en Maleah Whitten toe aan zijn selectie

0
131


De nieuwste manager die zal toetreden tot de Onderstreep talent team neemt een aantal opmerkelijke klanten mee. Samantha Schönbergdie meer dan vijf jaar bij de grote firma in Beverly Hills heeft gewerkt UTAis overgestapt naar het talentmanagementbedrijf onder leiding van de voormalige Studio71-medeoprichters Reza Izad, Michael Green en Dan Weinstein.

Bij Underscore werkt Schoenberg samen met een selectie met verschillende populaire TikTokers. Ze heeft twee van haar voormalige klanten meegenomen naar Underscore: ze zal de budgetbewuste modeontwerper leiden Mei mei Deuanxayasane (ook bekend als MeiMonstaa) en een body-positive family creator Maleah Whitten. Steven Riveraeen komiek die zes miljoen volgers naar zijn Kodasteven-account heeft getrokken, is een nieuwe ondertekenaar van Schönberg.

Schönberg werd een UTA-agent kort nadat hij bij het bedrijf kwam en speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van de digitale divisie van het bureau. Ze hielp bij de lancering van het Ramble-netwerk, waarmee verschillende topbeïnvloeders hun eigen podcasts hebben gelanceerd en geld hebben verdiend. In een andere gedenkwaardige deal werkte ze samen met plus-size model Remi Bader om een ​​merkpartnerschap met Victoria’s Secret te sluiten.

Buisfilter

Abonneer je op dagelijkse Tubefilter Top Stories

Abonneren

In een e-mail noemde Izad Schönbergs vermogen om “langetermijnpartnerschappen met topmerken en retailers” op te bouwen en de “gepersonaliseerde en schaalbare 360°-managementervaring” die ze biedt als kwaliteiten die haar een “organische fit” maakten bij Underscore. Schönberg oogstte ook veel lof over haar nieuwe collega’s. “In zo’n korte tijd heeft Underscore Talent een getalenteerde groep managers en een indrukwekkend diverse selectie van makers in een veelvoud aan categorieën verzameld”, zei ze. “Ik ben geïnspireerd om hun astronomische groei te zien en ben verheugd om me bij het team te voegen.”

De groei waarover Schoenberg spreekt, is de afgelopen maanden in een stroomversnelling gekomen. In juni kondigde Underscore pacten aan met visagist Tati Westbrook en gamer justaminx onder een hele reeks nieuwe signeersessies. Toen, in augustus, bracht het bedrijf voormalige YouTube-executive naar buiten Abe Santos om een ​​nieuwe buitendivisie te leiden.

In totaal vertegenwoordigt Underscore meer dan 200 makers.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in